Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Rally-tokokurssi ALO/AVO/VOI/MES, JANKK Areena

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 4 - Hinta: 80€ - Kesto: n. 30 min

  Kysynnän mukaan pyrin järjestämään kaksi mahdollisimman saman tasoista 30 min ryhmää. Jossa toisessa on alkeita meneviä ja toisessa edistyneempiä.

  Rally-tokokurssi ALO/AVO/VOI/MES, JANKK Areenan ulkokentällä, Rastilassa.

  Harjoituskerrat ovat lauantaisin 4.6, 18.6, 2.7 ja 9.7 n. klo 15.30-16.30, yhteensä 4 kertaa. Harjoituksia EI järjestetä la 11.6 eikä juhannuksena 25.6.

  Kurssi sopii eritasoisilla rally-tokosta kiinnostuneille, myös pienille pennuille sekä aloitteleville. Harjoitukset tehdään jokaisen oman taitotason mukaan, joten kaikki eivät tee samoja harjoituksia. Aloittelevat harjoittelevat yksittäisiä kylttejä ja osaavat voivät tehdä jo useamman kyltin rataa.

  Kurssilla harjoitellaan yksittäisiä eri luokkien rally-tokokylttejä sekä lyhyitä
  rally-tokorataharjoituksia.

  Pienryhmä 3 koiraa/30min. Ryhmiä saatetaan kuitenkin muokata ja yhdistellä toteutuvien kurssien mukaan. Tämän vuoksi myös koulutuksen suunniteltu kellonaika saattaa vielä muuttua hieman. Harjoitukset järjestetään kuitenkin aina lauantaisin klo 15.00-17.00 välisenä aikana.

  Hinta 80€/4 kertaa tai 21€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 29.5 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 31.5 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit