Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Klo 19.00 rally-toko VOI/MES, JANKK Areena

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 6 - Hinta: 129€ - Kesto: n.60 min

  Rally-tokokoulutus VOI/MES JANKK Areenan hallissa, Rastilassa.

  Kurssi sopii parhaiten kisaaville tai jo hieman enemmän lajia harrastaneisiin, mutta myös aloittelijoita voidaan ottaa mukaan, joilla on jo koiran kouluttamisen perusteet hallussa.

  Ryhmässä kaikki koirat ovat pääsääntöisesti samaan aikaan kentällä, joten ryhmätyöskentelytaidot pitäisi olla kunnossa eli ryhmä ei sovi toisille koirille rähjääville.

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin 3.9, 10.9, 17.8, 1,10, 8,10 ja 22.10 n. klo 19.00-21.00, yhteensä 6 kertaa. Harjoituksia ei järjestetä su 17.9 ja 15.10.

  Kurssilla harjoitellaan pääsääntöisesti VOI/MES rally-tokotehtäviä (aloittelevat alempien luokkien kylttejä) sekä enemmän lajia harrastaneet pääsevät hiomaan yksittäisiä tehtäviä sekä tekemään rally-tokorataharjoituksia.

  Kurssi toteutuu 30 min mittaisena, mikäli 3 ilmoittautuu mukaan. Kursseja yhdistettäessä kurssi voidaan kuitenkin mahdollisesti toteuttaa seuraavasti: mikäli 4 ilmoittautuu mukaan, niin 40 min mittaisena, 5 niin 50 mittaisena tai 6 niin 60 min mittaisena. Ryhmiä saatetaan muokata ja yhdistellä toteutuvien kurssien mukaan. Tämän vuoksi myös koulutuksen suunniteltu kellonaika saattaa vielä muuttua hieman.

  Hinta 129€/6 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 25.8 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 27.8 mennessä koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit