Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Yksityiskoulutus erikseen sovittuna aikana

  Vapaita paikkoja: 1 kpl - Kurssikerrat: 1 - Hinta: 36€ - Kesto: 30 min

  Voit tilata yksityskoulusta erikseen sovittuna aikana. Yksityiskoulutusta voi tilata esimerkiksi omaan pihaan, metsään, lenkkiympäristöön tai vuokraamanne harjoitushalliin/-kentälle. Voit myös jakaa yksityiskoulutuksen kaverin tai kaveriporukan kanssa koronavirusksen aiheuttamat alueelliset rajoitukset huomioon ottaen. Kysy tarjousta useamman tunnin koulutukseen/koulutuspäivään.

  Yksityiskoulutuksen sisältämän koulutuksen hinta on esimerkiksi 30€/30min, 45€/45min, 60€/60min jne. Yksityiskoulutukset hallissa ovat pääsääntöisesti vain 30 min, 60 min, 90 min jne. jaksoissa, koska hallien minimivuokrausaika on yleensä 30 min. Kauempana oleva koulutuspaikka kuin kanta-hämeenlinnassa tai JANKK Areenan ja Parolan hallissa saattaa yksityiskoulutuksen etäisyys nostaa varattavaa koulutuksen minimiaikaa.

  Mikäli minä vuokraan kentän tai hallin, niin silloin koulutuksen hinta on 30€/30 min + mahdollinen tilavuokra. Tilavuokran suuruus riippuu yleensä varauksen ajankohdasta. Hallivuokrat ovat aina edullisempia arkisin ennen klo 16.00 kuin viikonloppuisin sekä arkena klo 16.00 jälkeen. Esimerkiksi Hämeenlinnan hallin hallivuokra on arkena ennen klo 16.00, 11,50€/30 min ja viikonoppuisin sekä arkena klo 16.00 jälkeen 19€/30 min.

  Yksityiskoulutus sopii kaikentasoisille.Toiveiden mukaan on mahdollista saada koulutusta kesäkaudella metsäjäljelle (PAJÄ), pentu-/arki-/perustottelevaisuusteen tai lajikoulutusta, kuten tottelevaisuus, TOKO/BH, agility-, rally-toko yms. Ilmoitathan paikkaa varattaessa mahdollisen toiveaikasi ja -lajisi.

  HUOMIOITHAN, että et voi kuitenkaan varata koronaviruspandemian aikana yksityiskoulutusta (vaikka koulutus järjestettäisiinkin ulkona), mikäli sinä, perheenjäsenesi tai lähikontaktissa ollut ystäväsi tunnette yhtään sairauden tunnetta tai epäilette altistuneenne koronavirustartunnalle!

  Tällaisessa tilanteessa olet tervetullut koulutukseen vasta tervehtymisen jälkeen tai mikäli sairastuminen tuleekin yllättäen yksityiskoulutuksen varaamisen jälkeen, niin voit laittaa yksityiskoulutuksesi myyntiin Jonna Rusin Koulutukset myyntiryhmään  https://www.facebook.com/groups/534869066929942

  Yksityiskoulutukset varataan osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com. Vastaan yleensä sähköposteihin nopeasti, normaalisti viimeistään 24h sisällä. Mikäli vastausta ei kuitenkaan jostain syystä kuulu, niin laita viestiä uudelleen, koska välillä on käynyt valitettavasti niin, että viestit ovat hukkuneet johonkin matkalla.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit