Jonna Rusin koulutukset

 

Tilauskoulutus

Onko teillä haasteita koiranne arkikäyttäytymisessä, vetääkö koira hihnassa eikä kuuntele? Tai onko haasteita esimerkiksi tottelevaisuus- tai rally-tokoliikkeissä aina vain kokeissa, eikä kokeista tule millään tulosta vaikka treeneissä kyllä osaa? Vai onko teillä mahdollisesti haasteita siinä, että koira ei pysy agilityssä lähdössä ja agility on vain pelkkää kaahottamista eri suuntaan mihin olisi tarkoitus mennä?

Kaikenlaisiin pulma- ja ongelmatilanteisiin sopii koulutus, jossa pääsemme harjoittelemaan juuri teille tärkeitä ja tarpeellisia harjoituksia ihan kaikessa rauhassa. Voit joko osallistua yksilölliseen kurssikoulutukseen, tilata itsellesi, kaveriporukallesi tai koiraseurallesi koulutusta sinulle sopivaan aikaan ja/tai paikkaan.

Tällä hetkellä yksilöllinen valmennus ja tilauskoulutus maksaa alkaen 78€/h. Hinta sisältää arvonlisäveron. Koulutusmaksu suoritetaan pääsääntöisesti etukäteen ellei muuta olla sovittu.
Mikäli koulutus järjestetään vuokraamassani harjoituspaikassa, niin koulutushintaan lisätään myös mahdollinen kenttä-/hallivuokra, mutta voin hyvin tulla kouluttamaan teidän koulutuspaikkaankin.

Koulutan tilauksesta perustottelevaisuutta, pentukoulutusta, agilitya, rally-tokoa, TOKOa, PK-tottista sekä sulanmaan kaudella metsäjälkeä (PAJÄ).
Kysy lisää tai pyydä tarjous itsellesi, leireille, erilaisiin tapahtumiin, koulutuspäiviin yms. osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

Pääsääntöisesti koulutuspaikkakunnat ovat Hämeenlinna, Janakkala sekä Parola, mutta tilauksesta tulen kouluttamaan myös sinun paikkakunnallesi.
Olen käynyt kouluttamassa tilauksesta esimerkiksi seuraavilla paikkakunnilla: Hämeenlinna, Hauho, Lempäälä, Hyvinkää, Riihimäki, Hausjärvi, Forssa, Raisio, Naantali sekä Merimasku.

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit