Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Perustottelevaisuus ja erilaiset harrastuslajit, Parola

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 6 - Hinta: 129€ - Kesto: 30 min

  Tammi-helmikuun perustottelevaisuus- sekä erilaiset harrastuslajitkurssi sunnuntaisin klo 13.30-14.00. Kurssin aloitusaika saattaa hieman muuttua (max. +/- 60 min) muiden toteutuvien kurssien mukaan.

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin 14.3, 21.3, 28.3, 11.4, 18.4 ja 25.4, yhteensä 6 kertaa. Pääsiäisenä 4.4 ei ole harjoituksia.

  Sopii kaikentasoisille, myös pienille pennuille. Kurssilla tutustutaan erilaisiin harrastuslajeihin. Aloittelevat pääsevät tutustumaan TOKOon. rally-tokoon sekä agilityyn ja osaavammat tekevät harjoitukset vaativammalla tasolla. Kurssille osallistuvien toiveet määrittelevät kurssin sisällön. Ensimmäisillä kerroilla tutustutaan lajeihin ja seuraavilla kolmella kerralla saatamme tehdä teemme enemmän ryhmän toivelajin harjoituksia.

  Pienryhmä. Kurssille otetaan max.3 koiraa/30 min. Kurssi järjestetään 30 min mittaisena, mikäli 2 ilmoittautuu mukaan.

  Hinta maalis-huhtikuu 129€/6 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla maalis-huhtikuun kurssille osallistuvilla 28.2 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 7.3 mennessä osoitteesta  koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit