Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Nuorten koirien ja pentujen torstain kurssi, Parola

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 7 - Hinta: 147€ - Kesto: n. 30 min

  Nuorten koirien ja pentujen perustottelevaisuuskurssi Parolan lämpimässä hallissa.

  Kurssille voi hyvin osallistua, vaikka olisitkin jo käynyt aiemmin pentukurssin, sillä jokainen kurssi on erilainen. Kurssille osallistuvien toiveet määrittelevät kurssin sisällön ja harjoitukset tehdään aina jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan.

  Kurssikerrat ovat 13.1, 20.1, 27.1, 3.2, 10.2, 17.2 ja 24.2 n. klo 20.00-20.30, yhteensä 7 kertaa.

  Koulutuksen pääpaino on jokaiselle pennulle ja aloittelijoille iästä riippumatta tärkeissä perustottelevaisuusharjoituksissa, kuten mukana kulkeminen, toisten ohittaminen ja luoksetulo. Tämän lisäksi on mahdollisuus tutustua eri harrastuslajeihin, kuten TOKO, BH sekä rally-toko. . Kurssin aloitusaika saattaa hieman muuttua muiden toteutuvien kurssien mukaan.

  Pienryhmä. Kurssille otetaan 3 koiraa/30 min, mikäli kurssille ilmoittautuu 2, niin silloin kurssi saatetaan järjestää 2 koiraa/20 min mittaisena. Kurssi saateaan myös järjestää 40 min mittaisena, mikäli 4 ilmoittautuu mukaan. Enempää kuin 4 en kuitenkaan ota pentujen ryhmään, sillä pienet pennut eivät jaksa harjoitella pidempään.

  Hinta 147€/7 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 31.12 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 6.1 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit