Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Syyskauden torstain agilitykoulutus, Kaiku-halli, Parola

  Vapaita paikkoja: 4 kpl - Kurssikerrat: 14 - Hinta: 308€ - Kesto: max. 60 min

  Syyskauden kaikentasoisten agilitykoulutus:

  Koulutus järjestetään torstaisin syys-joulukuussa 12.9-12.12 n. klo 15.00-20.00 lämpimässä Parolan Kaiku-hallissa. Harjoituksia ei todennäköisesti järjestetä tämän seudun koulujen syyslomaviikolla 42.

  Harjoituskertoja syyskaudella 12-14 kertaa. Tarkat harjoituspäivät varmistuvat myöhemmin ja lopullinen kurssihinta määräytyykin järjestettävien kurssikertojen mukaan. Hinta kuitenkin kokonaiselle syyskauden kurssille osallistuville arviolta 22€/kerta.

  Halli sijaitsee noin 15 min ajomatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta. Koulutus sopii kaikentasoisille, myös ihan aloittelijoille sekä pennuille. Harjoitukset tehdään jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan.

  Jokaiselle varataan oma yksilöllinen aika, joten paikalla ei tarvitse olla koko iltaa.
  Omaan harjoitusaikaan on mahdollista vaikuttaa ja toiveet pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan. Jokaisen harjoitusviikon tiistai-iltana lähetetään kaikille sen viikon harjoituskerran tarkka järjestys. Paikkaa varattaessasi ilmoitathan minimissään 2 h aikavälin milloin pääsisit aikaisimmillaan ailoittamaan ja milloin sinun harjoitusaikasi olisi hyvä viimeistään alkaa, niin teen näiden perusteella sitten harjoituskertojen aikataulutuksen.
  Mitä laajemman aikatoiveen annat, niin sitä varmemmin pääsee mukaan. Perinteisesti myös klo 15.00-18.00 ja klo 19.00-20.00 ajat ovat olleet niitä, mihin on parhaiten mahtunut mukaan.

  Jokaisen oma yksilöllinen harjoitusaika kentällä koiran kanssa on minimissään 11 min, joka yleensä riittää väsyttämään, niin ohjaajan kuin koirankin. Tämän yksilöllisen ajan lisäksi on mahdollista osallistua halutessaan erillisiin rataantutustumisiin.

  Tähän koulutukseen olivat etusijalla kesäkauden agilitykoulutukseen osallistuneilla, mutta mukaan mahtuu vielä muitakin. Mikäli, et pysty nyt sitoutumaan koko kaudeksi, niin voit hyvin jakaa koulutuksen jonkun toisen kanssa tai yritetään etsiä koulutuksen jakaja. Mukaan pääsee vuoden vaihteen tienoilla mahdollisesti myös lyhyemmissäkin jaksoissa sekä yksittäisille kerroille. Tällöin koulutuksen kertahinta tulee kuitenkin olemaan hieman enemmän kuin koko kauden varaajille.

  Mikäli haluaisit osallistua tähän Parolan syyskauden agilitykoulutukseen, mutta tiedät jo nyt, että et pääsisi ihan joka kerralle, niin voit huhuilla koulutuksen jakajaa esimerkiksi Jonna Rusin koulutuket myyntiryhmässä: https://www.facebook.com/groups/534869066929942/ tai laita minulle viestiä koulutus.jonnarusi@gmail.com, niin voin myös yrittää etsiä teille koko kauden koulutuksen jakajaa.

  Hinta koko syyskausi arviolta 22€/kerta, jolloin koko syyskausi tulee olemaan maksimissaan maksimissaan 308€/14 kertaa.

  Sitova paikanvaraus 11.8 mennessä koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit