Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • klo 16.25 rally-toko alkeet/ALO/AVO, Kirstula

  Vapaita paikkoja: 1 kpl - Kurssikerrat: 3 - Hinta: 64€ - Kesto: n.30 min

  Rally-tokokoulutus alkeet ALO/AVO Kirstulan koirakentällä, Hämeenlinnassa.

  Kurssikerrat ovat torstaisin 15.8, 22.8 ja 29.8 n. klo 16.25-16.55 yhteensä 3 kertaa.

  Kurssi sopii parhaiten aloittelevista hieman enemmän lajia harrastaneisiin, mutta myös jo kisauran aloittaneita otetaan mukaan. Harjoitukset tehdään aina jokaisen oman taitotason mukaan.

  Kurssilaisten toiveet määrittelevät kurssin lopullisen sisällön.

  Kurssilla harjoitellaan pääsääntöisesti ALO/AVO rally-tokotehtäviä sekä enemmän lajia harrastaneet pääsevät hiomaan yksittäisiä tehtäviä sekä tekemään rally-tokorataharjoituksia.

  HUOM! Tarkat kurssien aikataulut varmistuvat lähempänä toteutuvien kurssien mukaan. Kaikki harjoitukset tullaan kuitenkin pitämään klo 16.00-21.00 välisenä aikana. Ilmoitathan paikkaa varatessasi, mikäli sinulla on jokin aikarajoite, niin otan sen huomioon lopullisia aikatauluja tehdessä.

  Kurssi toteutuu 30 min mittaisena, mikäli 3 ilmoittautuu mukaan. Kursseja yhdistettäessä kurssi voidaan kuitenkin mahdollisesti toteuttaa seuraavasti: mikäli 4 ilmoittautuu mukaan, niin 40 min mittaisena, 5 niin 50 mittaisena tai 6 niin 60 min mittaisena. Ryhmiä saatetaan muokata ja yhdistellä toteutuvien kurssien mukaan. Tämän vuoksi myös koulutuksen suunniteltu kellonaika saattaa vielä muuttua hieman.

  Hinta 64€/3 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 31.7 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 7.6 mennessä koulutus.jonnarusi@gmail.com

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit