Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Lauantain metsäjälkikurssi (PAJÄ), Janakkala

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 3 - Hinta: 71€ - Kesto: n. 2,5-3 h

  Lauantain metsäjälkikurssi (PAJÄ) klo 11.00->, Tarinmaa, Janakkala.

  Kurssikerrat ovat lauantaisin 10.8, 17.8 ja 24.8 klo 11.00->, yhteensä 3 kertaa.

  Harjoituspaikka on noin 20 min päässä Hämeenlinnan keskustasta.

  Harjoituskerran kesto riippuu siitä, miten nopeasti koirat tekevät harjoitukset. Kaikkien ei kuitenkaan tarvitse olla paikalla koko aikaa, vaikka toisten suorituksia seuraamalla oppii todella paljon. Siispä, mikäli jollain kerralla on jotain muuta menoa, niin silloin voi sovittaessa lähteä heti oman harjoituksen jälkeen. Koirat eivät ole koko aikaan mukana metsässä vaan muuna kuin omalla vuorollaan koirat odottelevat autossa tai varjossa esim.häkissä.

  Kurssi sopii oikein hyvin kaiken rotuisille/roduttomille koirille aivan vasta-alkajista jo lajia hieman enemmän harrastaneille. Vaikka kurssi soveltuukin erinomaisesti palveluskoirille, jotka tähtäävät PAJÄ-kokeisiin, niin kurssi soveltuu aktivoinniksi myös oikein hyvin koti-/seurakoirille sekä pienille pennuille.

  Teemme harjoitukset jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan. Toiveiden mukaan voimme myös harjoitella kurssilla myös esine-etsintää esineruudusta. Kurssilla opetamme aloittelevien koirille alkeet ihmisen jäljen jäljestämiseen metsässä sekä jälkikeppien ilmaisua. Osaavampien kanssa voimme tehdä metsään jäljen keppi-ilmaisuineen.

  Hinta 71€/3 kertaa tai 24€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 31.7 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova paikanvaraus viimeistään 3.7 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

  Jälkikurssit jatkuvat kesäkaudella kysynnän mukaan touko-lokakuussa.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit