Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Elokuun agilitykoulutus, JANKK Areenan halli

  Vapaita paikkoja: 1 kpl - Kurssikerrat: 3 - Hinta: 65€ - Kesto: 30 min

  Elokuun kaikentasoisten agilitykoulutus:

  Koulutus järjestetään keskiviikkoisin elokuussa 7.8-21.8 n. klo 15.00-20.00 lämpimässä Rastilan JANKK Areenan hallissa.

  Halli sijaitsee noin 15 min ajomatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta. Koulutus sopii kaikentasoisille, myös ihan aloittelijoille sekä pennuille. Harjoitukset tehdään jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan.

  Jokaiselle varataan oma yksilöllinen aika, joten paikalla ei tarvitse olla koko iltaa.
  Omaan harjoitusaikaan on mahdollista vaikuttaa ja toiveet pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan. Jokaisen harjoitusviikon maananrai-iltana lähetetään kaikille sen viikon harjoituskerran tarkka järjestys. Paikkaa varattaessasi ilmoitathan aivan minimissään 2 h aikavälin milloin pääsisit aikaisimmillaan ailoittamaan ja milloin sinun harjoitusaikasi olisi hyvä viimeistään alkaa, niin teen näiden perusteella sitten harjoituskertojen aikataulutuksen
  . Mitä laajemman aikatoiveen annat, niin sitä varmemmin pääsee mukaan. Perinteisesti myös klo 15.00-18.00 ja klo 19.00-20.00 ajat ovat olleet niitä, mihin on parhaiten mahtunut mukaan.

  Jokaisen oma yksilöllinen harjoitusaika kentällä koiran kanssa on minimissään 11 min, joka yleensä riittää väsyttämään, niin ohjaajan kuin koirankin. Tämän yksilöllisen ajan lisäksi on mahdollista osallistua halutessaan erillisiin rataantutustumisiin.

  Hinta elokuu 65€/3 kertaa rai 22€/kerta.

  Sitova paikanvaraus 31.7 mennessä koulutus.jonnarusi@gmail.com.

  Elokuun agilitykoulutus:

  Tähän koulutukseen oli etusijalla alukesäkauden agilitykoulutukseen osallistuneilla, mutta mukaan mahtuu vielä muitakin. Mikäli, et pysty nyt sitoutumaan koko ajaksi, niin voit hyvin jakaa koulutuksen jonkun toisen kanssa tai yritetään etsiä koulutuksen jakaja.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit