Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Lauantain perustottelevaisuuskurssi, JANKK Areena

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 3 - Hinta: 60€ - Kesto: min.40 min

  Yksi 3 koiraa/30 min kurssi on täynnä! Tällä hetkellä kurssille on ilmoittautunut 4 ja tarpeen mukaan järjestän toisen kurssin tämän kurssin jälkeen tai lisään täynnä olevelle kurssille harjoitusaikaa yms. Tällä hetkellä arvioitu kurssiaika on noin klo 16.10-16.50, mutta harjoitusaika saattaa muuttua tästä vielä hieman lopullisen osallistujamäärän mukaan tms.

  Perustottelevaisuuskurssi lauantaisin, JANKK Areenan ulkokentällä, Rastilassa.

  Harjoituspäivät toukokuussa todennäköisesti 15.5 ja 29.5. Tarkemmat harjoituspäivät varmistuvat myöhemmin, kun JANKK Areenan muut varaukset varmistuvat. Kurssin aloitus-/lopetusaika saattaa hieman muuttua muiden toteutuvien kurssien/varauksien mukaan. Harjoitusaika saattaa muuttua myös klo 18.00 jälkeen. Harjoitusaika tulee kuitenkin olemaan klo 15.00-20.00 välisenä aikana. Ilmoitathan paikkaa varattaessasi,milloin et ainakaan pääsisi osallistumaan, niin otan tämän huomioon. Muutokset harjoitusaikoihin ja päiviin sovitaan kurssilaisten kanssa. Myös muut toukokuun lauantait saattaa olla mahdollisia, mutta 15.5 ja 29.5 ovat todennäköisimmät.

  Kurssi sopii kaikentasoisille tottelevaisuustaidoista kiinnostuneille. Kurssi sopii myös oikein hyvin pienille pennuille sekä aivan aloitteleville koiran iästä riippumatta.

  Koulutuksen pääpaino on jokaiselle koiralle iästä riippumatta tärkeissä perustottelevaisuusharjoituksissa. Kurssilla harjoitellaankin mm. hihnassa kulkemista, toisten ohittamista, luoksetuloa yms. Tämän lisäksi teemme TOKO-sekä rally-tokoharjoituksia. Harjoitukset tehdään jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan. Aloittelevien kanssa teemme alkeita ja osaavampien kanssa teemme harjoituksia jo vaativammalla tasolla. Kurssille osallistuvien toiveet määrittelevät kurssin sisällön.

  Kurssi toteutuu 30 minuutin mittaisena pienryhmänä, mikäli kaksi ilmoittautuu mukaan. Mikäli kiinnostuneita olisi enemmän kuin kolme, niin voin yrittää lisätä tähän kurssiin harjoitusaikaa tai pyrkiä järjestämään toisenkin kurssin tähän lauantai-ltapäivän/-iltaan.

  Paikanvaraus on sitovaa, vaikka lasku lähetettäisiinkin vasta kenttävarauksen varmistuttua.

  Hinta 40€/2 kertaa, 60€/3 kertaa jne. tai 20€/kerta mikäli kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle toukokuun kurssille osallistuvilla 28.4 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 2.5 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit