Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Klo 20.05 yksilöllinen tottelevaisuuskurssi, Kirstula

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 100€ - Kesto: n. 60 min

  Yksilöllinen tottelevaisuuskurssi Kirstulan koirakentällä Kirstulassa

  Kurssikerrat ovat torstaisin 2.6, 9.6, 16.6, 30.6 ja 7.7 n. klo 20.05-21.00, yhteensä 5 kertaa. Juhannusviikolla to 23.6 EI ole harjoituksia.

  Yksilöllinen tottelevaisuuskurssi sopii kaikentasoisille, myös aivan pienille pennuille. Jokaiselle osallistujalle varataan oma yksilöllinen aika, jossa harjoitellaan jokaisen toivomia harjoituksia arkitottelevaisuusharjoituksista, kuten hihnakäyttäytyminen - erilaisiin tottelevaisuuskoeliikeharjoituksiin sekä kokonaisuuksiin. Tähän kurssille varataan aikaa osallistujamäärän mukaan.

  Jokaisella varataan minimissään 12 min ohjattua harjoitusaikaa koiran kanssa kentällä muun ajan voi harjoitella itsenäisesti kentällä. Paikalla ei kuitenkaan tarvitse olla koko aikaa. Ryhmiä saatetaan muokata ja yhdistellä toteutuvien kurssien mukaan. Tämän vuoksi myös koulutuksen suunniteltu kellonaika saattaa vielä muuttua hieman.

  Hinta 100€/5 kertaa tai 21€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 27.5 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 29.5 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit