Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Klo 18.00 rally-tokokurssi ALO/AVO, JANKK Areena

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 6 - Hinta: 129€ - Kesto: 60 min

  Rally-tokokoulutus kilpailemaan tähtäävät/ALO/AVO JANKK Areenan hallissa, Rastilassa.

  Kurssi sopii parhaiten kisaaville tai jo hieman enemmän lajia harrastaneisiin, mutta myös aloittelijoita voidaan ottaa mukaan, joilla on jo koiran kouluttamisen perusteet hallussa.

  Ryhmässä kaikki koirat ovat pääsääntöisesti samaan aikaan kentällä, joten ryhmätyöskentelytaidot pitäisi olla kunnossa eli ryhmä ei sovi toisille koirille rähjääville.

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin 3.9, 10.9, 17.8, 1,10, 8,10 ja 22.10 n. klo 18.00-19.00, yhteensä 6 kertaa. Harjoituksia ei järjestetä su 17.9 ja 15.10.

  Kurssilla tutustutaan alempien luokkien ALO/AVO sekä toiveiden mukaan myös VOI/MES rally-tokokyltteihin ja niiden suoritustapaan ja jo enemmän lajia harrastaneet pääsevät hiomaan yksittäisiä tehtäviä sekä tekemään rally-tokorataharjoituksia.

  Hinta 129€/6 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 25.8 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova paikanvaraus viimeistään 27.8 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit