Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Klo 12.30 rally-tokokurssi alkeet/ALO/AVO, Parola

  Vapaita paikkoja: 1 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 108€ - Kesto: n.30 min

  Rally-tokokoulutus alkeet/ALO/AVO Parolan puolilämpimässä hallissa. Kurssi sopii aloittelevista jo hieman enemmän lajia harrastaneisiin.

  Kurssikerrat ovat 16.1. 23.1, 30.1, 6.2 ja 13.2  n. klo 12.30-13.00 , yhteensä 5 kertaa.

  Kurssin aloitus-/lopetusaika saattaa hieman muuttua muiden toteutuvien kurssien mukaan. Harjoitukset tullaan kuitenkin pitämään Parolan hallissa sunnuntaisin klo 9.30-15.00 välisenä aikana. Ilmoitathan siis paikkaa varattaessasi, mikäli sinulle ei sovi esim. töiden vuoksi, jokin kellonaika, niin pyrin ottamaan sen huomioon ryhmiä kootessani. Mikäli useampi rally-tokokurssi toteutuu, niin pyrin järjestämään mahdollisimman tasaiset ryhmät tavoitteiden sekä taitotason mukaan.

  Koulutuksen pääpaino on rally-tokoharjoituksissa, mutta toiveiden mukaan harjoittelemme myös perustottelevaisuusharjoituksia, kuten luoksetuloa odottamista yms. Kurssilaisten toiveet määrittelevät kurssin lopullisen sisällön.

  Kurssilla tutustutaan alempien luokkien ALO/AVO sekä toiveiden mukaan myös VOI/MES rally-tokokyltteihin ja niiden suoritustapaan ja jo enemmän lajia harrastaneet pääsevät hiomaan yksittäisiä tehtäviä sekä tekemään rally-tokorataharjoituksia.

  Pienryhmä:
  Koulutus järjestetään pienryhmänä, joka soveltuu häiriöherkemmillekin koirille, koska kentällä ei ole silloin niin montaa koiraa samaan aikaan. Kurssi toteutuu 30 min mittaisena mikäli 3 ilmoittautuu mukaan, mikäli 4 ilmoittautuu mukaan, niin 40 min mittaisena. Tämän enempää en ota tähän ryhmään koiria mukaan, jotta koulutus pysyy pienryhmäkoulutuksena.

  Hinta 108€/5 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 31.12 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 6.1 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit