Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Klo 11.00 rally-tokokurssi ALO/AVO, Parola

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 108€ - Kesto: n.60 min

  Rally-tokokoulutus kilpailemaan tähtäävät/ALO/AVO Parolan hallissa. Kurssi sopii aloittelevista jo hieman enemmän lajia harrastaneisiin. Tälle kurssille/kurssikerralle osallistuvalla olisi hyvä olla jo ryhmätyöskentelytaidot kunnossa eli ei turhia rähinöitä tai haukkumisia. Yksittäiset haukahdukset eivät haittaa. Suosittelen pienryhmäkoulutusta ennemmin äänteleville koirille.

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin 12.3, 26.3, 2.4, 16.4 ja 23.4 n. klo 11.00-11.50, yhteensä 5 kertaa. Harjoituksia ei järjestetä su 19.3 ekä pääsiäisenä 9.4.

  Tarkat Parolan kurssien aikataulut varmistuvat lähempänä toteutuvien kurssien mukaan. Kaikki harjoitukset tullaan kuitenkin pitämään klo 9.30-15.00 välisenä aikana. Ilmoitathan paikkaa varatessasi, mikäli sinulla on jokin aikarajoite, niin otan sen huomioon lopullisia aikatauluja tehdessä.

  Koulutuksen pääpaino on rally-tokoharjoituksissa, mutta toiveiden mukaan harjoittelemme myös perustottelevaisuusharjoituksia, kuten luoksetuloa odottamista yms. Kurssilaisten toiveet määrittelevät kurssin lopullisen sisällön.

  Kurssilla tutustutaan alempien luokkien ALO/AVO sekä toiveiden mukaan myös VOI/MES rally-tokokyltteihin ja niiden suoritustapaan ja jo enemmän lajia harrastaneet pääsevät hiomaan yksittäisiä tehtäviä sekä tekemään rally-tokorataharjoituksia.

  Kurssi toteutuu 30 min mittaisena, mikäli 3 ilmoittautuu mukaan. Kursseja yhdistettäessä kurssi voidaan kuitenkin mahdollisesti toteuttaa seuraavasti: mikäli 4 ilmoittautuu mukaan, niin 40 min mittaisena, 5 niin 50 mittaisena tai 6 niin 60 min mittaisena. Ryhmiä saatetaan muokata ja yhdistellä toteutuvien kurssien mukaan. Tämän vuoksi myös koulutuksen suunniteltu kellonaika saattaa vielä muuttua hieman.

  Hinta 108€/5 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 7.3 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova paikanvaraus viimeistään 9.3 osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit