Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Yksilöllinen TOKO-kurssi, JANKK Areena

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 10 - Hinta: 205€ - Kesto: n. 55 min

  TÄYNNÄ! Tälle kurssille oli etusija marras-joulukuun JANKK Areenan kursseille osallistuneilla. Voit bongailla vapautuvia paikkoja sekä mahdollisia ylimääräisiä koulutuksia Jonna Rusin koulutukset - myyntiryhmästä https://www.facebook.com/groups/534869066929942

  Harjoitukset järjestetään tammi-huhtikuussa 16.1 -> JANKK Areenan lämpimässä hallissa, Rastilassa.

  Kurssi sopii kaikentasoisille tottelevaisuustaidoista sekä TOKO-liikkeistä kiinnostuneille. Kurssi sopii myös oikein hyvin pienille pennuille sekä aivan aloitteleville koiran iästä riippumatta.

  Kaikki koirat harjoittelevat samaan aikaan, joko itsenäisesti tai ohjatusti kentällä. Jokaiselle jaetaan oma yksilöllinen ohjattu harjoitusaika, jolloin harjoitukset pystytään tekemään paremmin jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan. Kurssilla saatetaan tehdä myös yhteisharjoituksia

  Kurssi toteutuu noin 40 minuutin mittaisena pienryhmänä, mikäli neljä ilmoittautuu mukaan. Mikäli taasen kolme ilmoittautuu mukaan, niin 30 min mittaisena jne.

  Hinta 205€/10 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 31.12 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 6.1 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit