Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Klo 17.30 kaikentasoisten TOKO-kurssi, Kirstula

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 3 - Hinta: 64€ - Kesto: n. 30 min

  Kaikentasoisten TOKO-kurssi perustottelevaisuus/alkeet/ALO/AVO/VOI/EVL, Kirstulan koirakentällä, Hämeenlinnasa. Kurssi sopii aloittelevista jo enemmän lajia harrastaneisiin sekä kisaaviin. Tämä kurssi sopii myös pienille pennulle.

  Kurssikerrat ovat torstaisin 15.8, 22.8 ja 29.8 n. klo 17.30-18.00 yhteensä 3 kertaa.

  HUOM! Tarkat Kirstulan kurssien aikataulut varmistuvat lähempänä toteutuvien kurssien mukaan. Kaikki harjoitukset tullaan kuitenkin pitämään klo 16.00-21.00 välisenä aikana. Ilmoitathan paikkaa varatessasi, mikäli sinulla on jokin aikarajoite, niin otan sen huomioon lopullisia aikatauluja tehdessä.

  Koulutuksen pääpaino on alempien luokkien TOKO-harjoituksissa, mutta toiveiden mukaan harjoittelemme myös ylempien luokkien liikkeitä ja-/tai perustottelevaisuusharjoituksia, jotka tukevat lajiharjoittelua. Pyrimme aloittamaan jokaisen kurssikerran lyhyellä paikallaoloharjoituksella jokaisen oman taitotason mukaan. Tarvittaessa voi olla aivan koiran vieressä. Ryhmäläisten toiveet määrittelevät kurssin sisällön

  Pienryhmä 3 koiraa/30min. Kurssi toteutuu 30 min kurssina, mikäli 3 ilmoittautuu mukaan. Mikäli kaksi ilmoittautuu mukaan 2 koiraa/20min mittaisina tai yksilöllisenä tottelevaisuuskurssina, 4 koiraan 40 min mittaisena, 5 koiraa 50 min mittaisena jne. Ryhmiä saatetaan muokata ja yhdistellä toteutuvien kurssien mukaan. Tämän vuoksi myös koulutuksien suunniteltu kellonaika saattaa vielä muuttua hieman.

  Hinta 64€/3 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 31.7 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 7.8 mennessä koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit