Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Klo 17.30 kaikentasoisten TOKO-kurssi, Kirstula

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 100€ - Kesto: n. 30 min

  Kaikentasoisten TOKO-kurssi alkeet/ALO/AVO/VOI/EVL Kirstulan koirakentällä, Hämeenlinnassa. Kurssi sopii aloittelevista jo enemmän lajia harrastaneisiin sekä kisaaviin. Tämä kurssi sopii myös pienille pennulle.

  Kurssikerrat ovat torstaisin 2.6, 9.6, 16.6, 30.6 ja 7.7 n. klo 17.30-18.00, yhteensä 3 kertaa. Juhannusviikolla to 23.6 EI ole harjoituksia.

  Koulutuksen pääpaino on alempien luokkien TOKO-harjoituksissa, mutta toiveiden mukaan harjoittelemme myös ylempien luokkien liikkeitä ja/perustottelevaisuusharjoituksia.

  Pienryhmä 3 koiraa/30min. Kurssi toteutuu 30 min kurssina, mikäli 3 ilmoittautuu mukaan.  Mikäli kaksi ilmoittautuu mukaan 2 koiraa/20min mittaisina, 4 koiraan 40 min mittaisena, 5 koiraa 50 min mittaisena jne. Ryhmiä saatetaan muokata ja yhdistellä toteutuvien kurssien mukaan. Tämän vuoksi myös koulutuksien suunniteltu kellonaika saattaa vielä muuttua hieman.

  Hinta 100€/5 kertaa tai 21€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 27.5 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 29.5 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit