Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Klo 16.30 perustottelevaisuus, JANKK Areena

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 3 - Hinta: 65€ - Kesto: n.30 min

  Kaikentasoisten perustottelevaisuus- sekä erilaiset harrastuslajit, kuten rally-toko, tOKO, mahdollisesti yksittäiset agilityesteet yms.

  Koulutus järjestetään JANKK Areenan ulkokentällä, Rastilassa. Varaan JANKK Areenan kentän kun yhden tunnin koulutukseen löytyy 5 osallistujaa. Tämän jälkeen varmistuvat myös lopulliset harjoituskerrat.

  Arvioidut kurssikerrat ovat lauantaisin 10.8, 17.8 ja 24.8 n. klo 16.30-17.00, yht 3 kertaa.

  Kurssi sopii parhaiten kaikentasoisille, niin aivan aloitteleville tai pienille pennuille kuin jo enemmän koiransa kanssa puuhanneille..

  Harjoitukset tehdään jokaisen oman taitotason Kurssilla teemme osallistujien toiveiden mukaan erilaisia perustottelevaisuusharjoituksia, kuten mukana kulkeminen sekä ohitukset ja tutustutaan erilaisiin harrastuslajeihin, kuten rally-toko, TOKO, agility.

  Pienryhmä max. 3 koiraa 30 min. Harjoituspäivinä voi halutessaan tulla treenailemaan myös itsenäisesti tälle harjoituskentälle toisen ryhmän ollessa käynnissä jo klo 16.00 alkaen. Käynnissä olevan ryhmän harjoitukset ovat kuitenkin aina etusijalle.

  Hinta 65€/3 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 31.7 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova paikanvaraus viimeistään 3.8 mennessä koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit