Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Tiistain syyskauden agilitykoulutus JANKK Areena

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 7 - Hinta: 143,5€ - Kesto: n. 60 min

  Syyskauden kaikentasoisten agilitykoulutus:
  Koulutus järjestetään mahdollisesti keskiviikkoiltaisin loka-joulukuussa 25.10-13.12 klo 20.00-21.00 JANKK Areenan hallissa, Rastilassa, Janakkalassa. Halli sijaitsee noin 15 min ajomatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta. Koulutus sopii kaikentasoisille, myös ihan aloittelijoille sekä pennuille. Harjoitukset tehdään jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan.

  Jokaiselle varataan oma yksilöllinen aika, joten paikalla ei tarvitse olla koko iltaa.
  Omaan harjoitusaikaan on mahdollista vaikuttaa ja toiveet pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan.

  Jokaisen oma yksilöllinen harjoitusaika kentällä koiran kanssa on minimissään 11 min, joka yleensä riittää väsyttämään, niin ohjaajan kuin koirankin.

  Etusija koko syyskauden koulutukseen osallistuvilla ja mikäli koulutukseen jää tilaa, niin mukaan pääsee mahdollisesti myös lyhyemmissä jaksoissa sekä yksittäisille kerroille.

  Kaikki syyskauden harjoituskerrat varmistuvat hieman lähempänä koulutusta. Varaan hallin vain, mikäli tälle koulutukselle on kysyntää. Hallivarausta tehdessä varmistuu vasta sillä hetkellä vapaat halliajat,

  Voit myös jakaa hyvin koulutuskerrat kaverin kanssa ja, mikäli haluaisit osallistua JANKK Areenan loka-joulukuun agilitykoulutukseen, mutta tiedät jo nyt, että et pääsisi ihan joka kerralle, niin voit huhuilla koulutuksen jakajaa esimerkiksi täällä: https://www.facebook.com/groups/534869066929942/ tai laita minulle viestiä koulutus.jonnarusi@gmail.com, niin voin myös yrittää etsiä teille koko kauden koulutuksen jakajaa.

  Hinta loka-joulukuu 143,5€/7 kertaa tai 21€/kerta, mikäli paikkoja jää.

  Sitova paikanvaraus 21.10 mennessä koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit