Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Rally-tokokurssi ALO/AVO, JANKK Areena

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 10 - Hinta: 205€ - Kesto: n. 60 min

  TÄYNNÄ! Tälle kurssille oli etusija marras-joulukuun JANKK Areenan kursseille osallistuneilla. Voit bongailla vapautuvia paikkoja sekä mahdollisia ylimääräisiä koulutuksia Jonna Rusin koulutukset - myyntiryhmästä https://www.facebook.com/groups/534869066929942

  Rally-tokokurssi ALO/AVO järjestetään tammi-huhtikuussa 16.1->, JANKK Areenan lämpimässä hallisssa, n. 10 kertaa

  Kurssi sopii tavoittellisille kisaamaan aikoville ja kisaaville. Kurssi sopii myös oikein hyvin pienille pennuille, mikäli ohjaajalla on kokemusta jo aiemmin koiran kouluttamisesta ja rally-tokosta lajina. Mikäli kurssi ei tule täyteen tavoitteellisista, niin voin mahdollisesti ottaa mukaan myös aivan aloittelevia silloin, jos kurssille osallistuva ymmärtää sen, että kaikki eivät tule tekemään samoja harjoituksia vaan harjoitukset tehdän aina jokaisen oman taitotason mukaan. Kurssille osallistuvan ei tarvitse siis välttämättä olla kisaava tai edes kisaamaan tähtäävä, mutta tälle kurssille/kurssikerroille osallistuvalla pitäisi olla seuraavat perusasiat hallussa, kuten ohjaajan kanssa yhteistyö, vaikka kentällä on muitakin koiria samaan aikaan, ohjaajan mukana kulkeminen jne.

  Kurssilla harjoitellaan yksittäisiä alempien luokkien ALO/AVO sekä VOI/MES rally-tokokylttejä ja jo enemmän lajia harrastaneet pääsevät tekemään myös rally-tokorataharjoituksia.

  Hinta 205€/10 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 31.12 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 6.1 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit