Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Klo 14.00 TOKO alkeet-perustottelevaisuuskurssi

  Vapaita paikkoja: 1 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 108€ - Kesto: 30 min

  TOKO-koulutus alkeet/ALO/AVO Parolan puolilämpimässä hallissa. Kurssi sopii aloittelevista jo hieman enemmän lajia harrastaneisiin. Harjoitukset tehdään jokaisen oman taitotason mukaan. Tämä kurssi sopii myös pienille pennulle.

  Kurssikerrat ovat 16.1. 23.1, 30.1, 6.2 ja 13.2  n. klo 14.00-14.30, yhteensä 5 kertaa.

  Kurssin aloitus-/lopetusaika saattaa hieman muuttua muiden toteutuvien kurssien mukaan. Harjoitukset tullaan kuitenkin pitämään Parolan hallissa sunnuntaisin klo 9.30-15.00 välisenä aikana. Ilmoitathan siis paikkaa varattaessasi, mikäli sinulle ei sovi esim. töiden vuoksi, jokin kellonaika, niin pyrin ottamaan sen huomioon ryhmiä kootessani.

  Koulutuksen pääpaino on alempien luokkien TOKO-harjoituksissa, mutta toiveiden mukaan harjoittelemme myös ylempien luokkien liikkeitä ja/perustottelevaisuusharjoituksia.

  Pienryhmä 3 koiraa/30min. Kurssi toteutuu 30 min kurssina, mikäli 3 ilmoittautuu mukaan.  Mikäli kaksi ilmoittautuu mukaan 2 koiraa/20min mittaisina, 4 koiraan 40 min mittaisena, 5 koiraa 50 min mittaisena jne.

  Hinta 108€/5 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 31.12 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 6.1 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit