Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Keskiviikon syyskauden agilitykoulutus, Janakkala

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 8 - Hinta: 164€ - Kesto: max.45 min

  Syyskauden kaikentasoisten agilitykoulutus:
  Koulutus järjestetään mahdollisesti keskiviikkoiltaisin loka-joulukuussa 26.10-14.12 klo 20.00-21.00 JANKK Areenan hallissa, Rastilassa, Janakkalassa. Halli sijaitsee noin 15 min ajomatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta. Koulutus sopii kaikentasoisille, myös ihan aloittelijoille sekä pennuille. Harjoitukset tehdään jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan.

  Jokaiselle varataan oma yksilöllinen aika, joten paikalla ei tarvitse olla koko iltaa.
  Omaan harjoitusaikaan on mahdollista vaikuttaa ja toiveet pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan. Mikäli koulutukseen on tulee kiinnostuneitä myös klo 21.00-22.00 tunnille, niin koulutus saatetaan järjestää kiertävällä systeemillä niin, että illan viimeinen harjoitusaika ei osuisi kenellekään syksyn aikana kovinkaan montaa kertaa. Ilmoitathan paikkaa varatessasi, mikäli sinulle ei tulisi sopimaan harjoitusvuoro klo 21.00 jälkeen, ei edes kiertävä harjoitusvuoro, jolloin harjoitusaika olisi vain osan kerroista klo 21.00 jälkeen.

  Jokaisen oma yksilöllinen harjoitusaika kentällä koiran kanssa on minimissään 11 min, joka yleensä riittää väsyttämään, niin ohjaajan kuin koirankin.

  Etusija koko syyskauden koulutukseen osallistuvilla ja mikäli koulutukseen jää tilaa, niin mukaan pääsee mahdollisesti myös lyhyemmissä jaksoissa sekä yksittäisille kerroille.

  Kaikki syyskauden harjoituskerrat varmistuvat hieman lähempänä koulutusta. Varaan hallin vain, mikäli tälle koulutukselle on kysyntää. Hallivarausta tehdessä varmistuu vasta sillä hetkellä vapaat halliajat,

  Voit myös jakaa hyvin koulutuskerrat kaverin kanssa ja, mikäli haluaisit osallistua JANKK Areenan touko-heinäkuun agilitykoulutukseen, mutta tiedät jo nyt, että et pääsisi ihan joka kerralle, niin voit huhuilla koulutuksen jakajaa esimerkiksi täällä: https://www.facebook.com/groups/534869066929942/ tai laita minulle viestiä koulutus.jonnarusi@gmail.com, niin voin myös yrittää etsiä teille koko kauden koulutuksen jakajaa.

  Hinta loka-joulukuu 164€/8 kertaa ja, kun kaikki syyskauden päivät varmistuu, tulee mahdollisesti myöhemmin varattavaksi lyhyempiäkin jaksoja. Lyhyempien jaksojen kertahinta tulee kuitenkin olemaan aina hieman enemmän kuin koko kaudelle osallistuvien, joten siksi kannattaakin etsiä itselle koko kauden jakaja, jolloin yksi maksaa koulutuksen ja jakaja maksaa oman osuutensa koulutukseskerroista varsinaisen paikan varanneelle.

  Sitova paikanvaraus 18.10 mennessä koulutus.jonnarusi@gmail.com

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit