Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • UUSI! Maanantain metsäjälkikurssi (PAJÄ)

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 4 - Hinta: 80€ - Kesto: 2-3 h

  Toukokuun metsäjälkikurssi (PAJÄ) maanantaisin 3.5, 17.5, 24.5 ja 31.5 klo 18.00->, Hämeenlinnassa. Maanantain 10.5 ei ole harjoituksia

  Voimme aloitella myös kurssin jo aiemmin esim. klo 17.00-17.30, mikäli osallistujat pääsevät paikalle jo aikaisemmin. Harjoitusajan kesto riippuu siitä miten nopeasti koirat tekevät harjoitukset. Kaikkien ei kuitenkaan tarvitse olla paikalla koko aikaa, vaikka toisten suorituksia seuraamalla oppii todella paljon. Siispä, mikäli jollain kerralla on jotain muuta menoa, niin silloin voi sovittaessa lähteä heti oman harjoituksen jälkeen.

  Kurssi sopii oikein hyvin kaiken rotuisille/roduttomille koirille aivan vasta-alkajista jo lajia hieman enemmän harrastaneille. Vaikka kurssi soveltuukin erinomaisesti palveluskoirille, jotka tähtäävät PAJÄ-kokeisiin, niin kurssi soveltuu aktivoinniksi myös oikein hyvin koti-/seurakoirille sekä pienille pennuille.

  Teemme harjoitukset jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan. Toiveiden mukaan voimme myös harjoitella kurssilla myös esine-etsintää esineruudusta. Kurssilla opetamme aloittelevien koirille alkeet ihmisen jäljen jäljestämiseen metsässä sekä jälkikeppien ilmaisua. Osaavampien kanssa voimme tehdä metsään jäljen keppi-ilmaisuineen.

  Jälkikurssi järjestetään kesäkaudella touko-lokakuussa.

  Hinta 80€/4 kertaa tai 20€/kerta, jos tilaa jää.

  Sitovat paikanvaraukset 26.4 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit