Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Sunnuntain kaikentasoisten agilitykoulutus, Parola

  Vapaita paikkoja: 1 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 108€ - Kesto: max.30 min

  Yksilöllinen agilitykoulutus Parolan lämpimässä Kaiku-hallissa.

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin 12.3, 26.3, 2.4, 16.4 ja 23.4. n. klo 10.00-11.00, yhteensä 5 kertaa. Harjoituksia ei järjestetä su 19.3 ekä pääsiäisenä 9.4.

  Mikäli tähän koulutukseen olisi osallistumassa enemmän kuin yhden tunnin koulutukseen mahtuisi, niin pyrin varaamaan lisää halliaikaa. Aloitus kuitenkin aikaisintaan klo 9.30.

  Tarkat Parolan kurssien aikataulut varmistuvat lähempänä toteutuvien kurssien mukaan. Kaikki Parolan sunnuntain harjoitukset tullaan kuitenkin pitämään klo 9.30-15.00 välisenä aikana ja sunnuntain koulutukset alkaa agilitykoulutuksella.

  Tälle koulutukseen varataan/lisätään aikaa osallistujamäärän mukaan. Harjoitukset tehdään yksilöllisesti sekä tehokkaasti. Jokaiselle varataa oma yksilöllinen ohjattu harjoitusaika, joka on aivan minimissään 11 min/koira. Tämä yleensä riittääkin väsyttämään, niin koiran kuin ohjaajankin yhdellä harjoituskerralla.

  Sopii aivan aloitteleville, pienille pennuille ja hieman jo aiemmin agilityä harrastaneille sekä myös kilpailemaan tähtääville ja kilpaileville.

  Aikataulu pyritään tekemään, jokaisen osallistujan toiveiden mukaan, joten paikalla ei tarvitse olla koko aikaa. Aloitamme harjoitukset osallistujamäärän mukaan aikaisintaan klo 9.30. Ilmoitathan paikkaa varattaessa sopiiko sinulle aloitus jo klo 9.30.

  Hinta 108€/5 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 3.3 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 5.3 mennessä koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit