Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Sunnuntain kaikentasoisten agilitykoulutus, Parola

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 108€ - Kesto: max.45 min

  Yksilöllinen agilitykoulutus Parolan puolilämpimässä hallissa.

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin 6.11, 13.11. 20.11, 27.11 ja 11.12 n. klo 10.00-11.00, yhteensä 5 kertaa. Harjoituksia ei järjestetä su 4.12.

  Tarkat Parolan kurssien aikataulut varmistuvat lähempänä toteutuvien kurssien mukaan. Kaikki harjoitukset tullaan kuitenkin pitämään klo 9.30-15.00 välisenä aikana ja aloitamme koulutukset agilitykoulutuksella.

  Tälle koulutukseen varataan/lisätään aikaa osallistujamäärän mukaan. Harjoitukset tehdään yksilöllisesti sekä tehokkaasti. Jokaiselle varataa oma yksilöllinen ohjattu harjoitusaika, joka on aivan minimissään 11 min/koira. Tämä yleensä riittääkin väsyttämään, niin koiran kuin ohjaajankin yhdellä harjoituskerralla.

  Sopii aivan aloitteleville, pienille pennuille ja hieman jo aiemmin agilityä harrastaneille sekä myös kilpailemaan tähtääville ja kilpaileville.

  Aikataulu pyritään tekemään, jokaisen osallistujan toiveiden mukaan, joten paikalla ei tarvitse olla koko aikaa. Aloitamme harjoitukset osallistujamäärän mukaan aikaisintaan klo 9.30. Ilmoitathan paikkaa varattaessa sopiiko sinulle aloitus jo klo 9.30.

  Hinta 108€/5 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 23.10 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 30.10 mennessä koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit