Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Rally-tokokurssi ALO/AVO, Parola

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 6 - Hinta: 129€ - Kesto: 30 min

  Maalis-huhtikuun rally-tokokoulutus ALO/AVO sunnuntaisin, Parolan hallissa. Kurssi sopii aloittelevista jo hieman enemmän lajia harrastaneisiin. Tämä kurssi sopii myös pienille pennulle.

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin 14.3, 21.3, 28.3, 11.4, 18.4 ja 25.4 klo 12.00-12.30, yhteensä 6 kertaa. Pääsiäisenä 4.4 ei ole harjoituksia.

  Koulutuksen pääpaino on rally-tokoharjoituksissa, mutta toiveiden mukaan harjoittelemme myös perustottelevaisuusharjoituksia, kuten luoksetuloa odottamista yms. Kurssilaisten toiveet määrittelevät kurssin lopullisen sisällön.

  Kurssilla tutustutaan alempien luokkien ALO/AVO rally-tokokyltteihin ja niiden suoritustapaan ja jo enemmän lajia harrastaneet pääsevät hiomaan yksittäisiä tehtäviä sekä tekemään rally-tokorataharjoituksia.

  Pienryhmä max.3 koiraa/30min.

  Hinta maalis-huhtikuu 129€/6 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla maalis-huhtikuun kurssille osallistuvilla 28.2 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 7.3 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit