Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Rally-tokokurssi ALO/AVO, Parola

  Vapaita paikkoja: 1 kpl - Kurssikerrat: 6 - Hinta: 129€ - Kesto: 30 min

  Rally-tokokoulutus ALO/AVO sunnuntaisin 17.1, 24.1, 31.1, 7.2, 21.2 ja 28.2 klo 12.00-12.30. Parolan hallissa. Kurssi sopii aloittelevista jo hieman enemmän lajia harrastaneisiin. Tämä kurssi sopii myös pienille pennulle.

  Koulutuksen pääpaino on rally-tokoharjoituksissa, mutta toiveiden mukaan harjoittelemme myös perustottelevaisuusharjoituksia, kuten luoksetuloa odottamista yms. Kurssilaisten toiveet määrittelevät kurssin lopullisen sisällön.

  Kurssilla tutustutaan alempien luokkien ALO/AVO rally-tokokyltteihin ja niiden suoritustapaan ja jo enemmän lajia harrastaneet pääsevät hiomaan yksittäisiä tehtäviä sekä tekemään rally-tokorataharjoituksia.

  Pienryhmä max.3 koiraa/30min.

  Hinta 129€/6 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla 7.1 saakka kokonaiselle kurssille osallistuvilla ja tämän jälkeen, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova paikanvaraus 10.1 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit