Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Pentujen ja nuorten koirien tottelevaisuuskurssi

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 4 - Hinta: 80€ - Kesto: 30 min

  Pentujen ja nuorten koirien perustottelevaisuuskurssi torstaisin klo 18.00-18.30 Kirstulan koirakentällä, Hämeenlinnassa.

  Kurssille voi hyvin osallistua, vaikka olisitkin jo käynyt aiemmin pentukurssin, sillä jokainen kurssi on erilainen. Kurssille osallistuvien toiveet määrittelevät kurssin sisällön ja harjoitukset tehdään aina jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan.

  Kurssikerrat ovat 6.5, 13.5, 20.5 ja 27.5 klo 18.00-18.30, yhteensä 4 kertaa.

  Kurssin aloitus-lopetusaika saattaa hieman muuttua (max. +/- 30-60 min) muiden toteutuvien kurssien mukaan.

  Koulutuksen pääpaino on jokaiselle pennulle ja aloittelijoille iästä riippumatta tärkeissä perustottelevaisuusharjoituksissa, kuten mukana kulkeminen, toisten ohittaminen ja luoksetulo. Tämän lisäksi on mahdollisuus tutustua eri harrastuslajeihin, kuten TOKO, BH sekä rally-toko. . Kurssin aloitusaika saattaa hieman muuttua muiden toteutuvien kurssien mukaan.

  Pienryhmä. Kurssille otetaan max.3 koiraa/30 min. Kurssi järjestetään 30 min mittaisena, mikäli 2 ilmoittautuu mukaan. Mikäli kurssille ei ilmoittaudu vähintään kahta koiraa, niin silloin tämä kurssi saatetaan muuttaa yksilölliseksi tottelevaisuuskurssiksi, joka sopii myös oikein hyvin pennuille.

  Hinta 80€/4 kertaa tai 20€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle toukokuun kurssille osallistuvilla 25.4 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 30.4 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit