Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Nuorten koirien ja pentujen kurssi, JANKK Areena

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 4 - Hinta: 80€ - Kesto: 30 min

  Nuorten koirien ja pentujen perustottelevaisuuskurssi JANKK Areenan ulkokentällä, Rastilassa.

  Harjoituskerrat ovat lauantaisin 4.6, 18.6, 2.7 ja 9.7 n. klo 15.00-15.30, yhteensä 4 kertaa. Harjoituksia EI järjestetä la 11.6 eikä juhannuksena 25.6.

  Kurssille voi hyvin osallistua, vaikka olisitkin jo käynyt aiemmin pentukurssin, sillä jokainen kurssi on erilainen. Kurssille osallistuvien toiveet määrittelevät kurssin sisällön ja harjoitukset tehdään aina jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan.

  Koulutuksen pääpaino on jokaiselle pennulle ja aloittelijoille iästä riippumatta tärkeissä perustottelevaisuusharjoituksissa, kuten mukana kulkeminen, toisten ohittaminen ja luoksetulo. Tämän lisäksi on mahdollisuus tutustua eri harrastuslajeihin, kuten TOKO, BH sekä rally-toko. Kurssin aloitusaika saattaa hieman muuttua muiden toteutuvien kurssien mukaan.

  Pienryhmä. Kurssille otetaan 3 koiraa/30 min, mikäli kurssille ilmoittautuu 2, niin silloin kurssi saatetaan järjestää 2 koiraa/20 min mittaisena. Kurssi saateaan myös järjestää 40 min mittaisena, mikäli 4 ilmoittautuu mukaan. Enempää kuin 5 en kuitenkaan ota pentujen ryhmään, sillä pienet pennut eivät jaksa harjoitella yhtäjaksoisesti pidempään. Ryhmiä saatetaan muokata ja yhdistellä toteutuvien kurssien mukaan. Tämän vuoksi myös koulutuksen suunniteltu kellonaika saattaa vielä muuttua hieman. Harjoitukset järjestetään kuitenkin aina lauantaisin klo 15.00-17.00 välisenä aikana.

  Hinta 80€/4 kertaa tai 21€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 29.5 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 31.5 mennessä osoitteesta osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit