Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • n.Klo 20.35 yksilöllinen tottelevaisuuskurssi, Kirstula

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 3 - Hinta: 64€ - Kesto: 30 min

  Loppuillan yksilöllinen tottelevaisuuskurssi Kirstulan koirakentällä, Hämeenlinnassa.

  Kurssikerrat ovat torstaisin 15.8, 22.8 ja 29.8 n. klo 20.35 alkaen, yhteensä 3 kertaa.

  Tähän kurssille varataan aikaa osallistujamäärän mukaan. Mikäli koulutus alkaa klo 20.35, niin silloin, jos osallistujia on yksii päätämme harjoitukset n klo 20.46, mikäli kaksi, niin päätämme n. klo 20.57 jne. Tämä koulutus aloitetaan aikaisintaan klo 20.05 ja päätetäänkin aina aivan viimeistään n. klo 21.00!

  HUOM! Tarkat kurssien aikataulut varmistuvat lähempänä toteutuvien kurssien mukaan. Kaikki harjoitukset tullaan kuitenkin pitämään klo 16.00-21.00 välisenä aikana. Ilmoitathan paikkaa varatessasi, mikäli sinulla on jokin aikarajoite, niin otan sen huomioon lopullisia aikatauluja tehdessä.

  Kurssi sopii kaikentasoisille, myös aivan aloitteleville sekä pienille pennulle. Harjoitukset tehdään jokaisen oman taitotason ja toiveiden mukaan. Jokaiselle osallistujalle varataan oma yksilöllinen ohjattu minimissään 11 min harjoitusaika, jolloin jokainen pääsee harjoittelemaan oman kiinnostuskohteensa mukaan arki-/perustottelevaisuusharjoituksia tai esim. TOKO, BH, rally-toko-, pk-tottisharjoituksia. Oman ohjatun harjoituksen lisäksi voi tulla harjoituspäivinä harjoittelemaan harjoituskentälle myös itsenäisesti klo 16.00-21.00 välisenä aikana.

  Harjoitukset voivat olla jokaisen oman toiveen mukaan arkitottelevaisuusharjoituksista, kuten hihnakäyttäytyminen - erilaisiin tottelevaisuuskoeliikeharjoituksiin sekä koekokonaisuuksiin.

  Ryhmiä saatetaan muokata ja yhdistellä toteutuvien kurssien mukaan. Tämän vuoksi myös koulutuksen suunniteltu kellonaika saattaa vielä muuttua hieman.

  Hinta 64€/3 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 31.7 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 7.8 mennessä koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit