Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Maalis-huhtikuun agilitykoulutus, Parola

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 6 - Hinta: 130€ - Kesto: n. 1 tunti

  Seitsemän koiran / 1,5h koulutus on nyt täynnä, mikäli tähän olisi tulossa vielä vähintään kaksi osallistujaa lisää. niin aikaistan aloitusaikaa klo 9.00.

  Koulutus järjestetään Parolan hallissa klo 9.30-11.00. Mikäli osalistujia kurssille olisi tulossa enemmän kuin 7. niin aloitusaikaa saatetaan aikaistaa hieman osallistujamäärän mukaan (max. 30 min). Ilmoitathan siis paikkaa varatessasi, jos sinulle ei sovi aloitus klo 9.00.

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin maaliskuussa 8.3, 15.3 ja 22.3, yhteensä 3 kertaa sekä huhtikuussa 1.4, 19.4 ja 26.4, yhteensä 3 kertaa.

  Sunnuntaina 29.3 ja 12.4 EI ole koulutuksia.

  Jokaiselle varataan oma yksilöllinen aika, joten paikalla ei tarvitse olla välttämättä ihan koko aikaa. Sopii aivan aloitteleville, pienille pennuille ja hieman jo aiemmin agilityä harrastaneille sekä myös kilpaileville yksittäisten esteiden ja/tai esim. lähtöjen, keppien, kontaktien harjoitteluun tai muutamien estekokonaisuuksien ohjaustreeniksi.

  Koulutukseen otetaan max. 5 koiraa/tunti. Koulutus toteutuu mahdollisesti 45 min mittaisena, mikäli 4 koiraa ilmoittautuu mukaan, 30 min mittaisena, mikäli 2 ilmoittautuu mukaan jne. Mikäli koulutukseen osallistuu yli 5 koiraa, niin pyrin järjestämään lisää halliaikaa, jotta mahdollisimman moni pääsisi mukaan. Koulutuksen aloitusaika saattaa hieman muuttua, osallistujamäärän sekä muiden kurssien toteutumisen mukaan.

  Hinta maalis-huhtikuu 130€/6 kertaa, maaliskuu 66€/3 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla maalis-huhtikuun kurssille osallistuvilla, mutta mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmälle kurssille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova paikanvaraus 29.2 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit