Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • klo 9.55 päättyvä yksilöllinen tottelevaisuuskurssi

  Vapaita paikkoja: 1 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 105€ - Kesto: 11-45 min

  Harjoitukset järjestetään Kirstulan Koirakentällä, Hämeenlinnassa.

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin 10.9, 17.9, 1,10, 8,10 ja 22.10 n. klo 9.00-9.55 yhteensä 5 kertaa. Harjoituksia ei järjestetä su 24.9 ja 15.10.

  Tälle kurssille lisätään harjoitusaikaa osallistujamäärän mukaan. Tarkka aloitusaika riippuu osallistujamäärästä sekä muiden kurssien toteutumisesta. Harjoitukset aloitetaan arviolta aikaisintaan klo 9.00.

  Kurssi sopii kaikentasoisille tottelevaisuus. ja yhteistyötaidoista kiinnostuneille. Kurssi sopii myös oikein hyvin pienille pennuille.

  Kaikki koirat harjoittelevat samaan aikaan, joko itsenäisesti tai ohjatusti kentällä. Jokaiselle jaetaan oma yksilöllinen ohjattu harjoitusaika, jolloin harjoitukset pystytään tekemään paremmin jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan. Jokaisen yksilöllinen ohjattu harjoitusaika on minimissään 11 min. Ohjatulla harjoitusajalla harjoittelemme jokaisen oman toiveen mukaan arki-perustottelevaisuustaidoista lajiharjoitteluun, rally-toko, TOKO, BH, PK-tottis jne.

  Hinta 105€/5 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 31.8 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova paikanvaraus viimeistään 3.9 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit