Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • klo 20.35 alkava yksilöllinen tottelevaisuus, Kirstula

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 4 - Hinta: 80€ - Kesto: n.15 - 30 min

  Yksilöllinen tottelevaisuuskurssi Kirstulan koirakentällä, Hämeenlinnassa

  Kurssikerrat ovat 6.5, 13.5, 20.5 ja 27.5 n. klo 20.35-21.00, yhteensä 4 kertaa.

  Tälle kurssille lisätään aikaa osallistujamäärän mukaan. Kurssin aloitus/päättymisaika voi muuttua 30 min myöhemmäksi muiden toteutuvien kurssien mukaan. Kurssi aloitetaan kuitenkin aina aikaisintaan klo 20.05. Kurssi päättyy aina viimeistään klo 21.00. Jokaiselle kurssilaiselle on varattu oma yksilöllinen aika. Harjoitukset tehdään yksilöllisesti sekä tehokkaasti ja oman ohjatun harjoitusajan ulkopuolella voi myös harjoitella lisää kentällä itsenäisesti

  Yksilöllinen tottelevaisuuskurssi sopii kaikentasoisille, jotka haluavat kehittää koiran tottelevaisuustaitojaan. Kurssi sopii myös aivan pienille pennuille.

  Koulutuksen pääpaino on jokaisen omissa harjoituksissa. Jokaiselle osallistujalle varataan oma yksilöllinen aika, joka on minimissään 12 min ohjattua harjoitusaikaa. Omalla yksilöllisellä harjoitusajalla harjoitellaan jokaisen toivomia harjoituksia pentu-, arkitottelevaisuusharjoituksista, kuten hihnakäyttäytyminen - erilaisiin tottelevaisuuskoeliikeharjoituksiin sekä -kokonaisuuksiin. Yksilöllinen tottelevaisuuskurssi ei siis tarkoita sitä, että kentällä ei olisi samaan aikaan muita koiria, vaan sovittaessa voi saa toisista kurssilaista myös avustajia harjoituksiinne.

  Illan aikataulu tehdään jokaisen toiveiden mukaan, joten paikalla ei tarvitse olla koko aikaa, vaan voi tulla omien menojen mukaan esimerkiksi vain omalle vuorolleen.

  Mikäli edellinen kurssi toteutuu täysimääräisesti ja tälle kurssille osallistuu 2, niin silloin päätämme harjoitukset noin klo 21.00. Mikäli edellinen klo 20.05-20.35 rally-tokokurssi ei toteudu, niin aloitamme yksilöllisen tottelevaisuuskurssin jo klo 20.05.

  Hinta 80€/4 kertaa tai 20€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle toukokuun kurssille osallistuvilla 25.4 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 30.4 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit