Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • klo 16.00 yksilöllinen tottelevaisuuskurssi, Kirstula

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 3 - Hinta: 60€ - Kesto: 60 min

  Yksilöllinen tottelevaisuuskurssi Kirstulan koirakentällä Kirstulassa. Oma ohjattuaika n. klo 16.00, mutta tarvittaessa sen voi mahdollisesti vaihtaa myöhemmäksi, jonkun toisen kanssakin.

  Kurssikerrat ovat torstaisin 16.6, 30.6 ja 7.7 n. klo 16.00-16.55, yhteensä 3 kertaa. Juhannusviikolla to 23.6 EI ole harjoituksia

  Yksilöllinen tottelevaisuuskurssi sopii kaikentasoisille, myös aivan pienille pennuille. Jokaiselle osallistujalle varataan oma yksilöllinen aika, jossa harjoitellaan jokaisen toivomia harjoituksia arkitottelevaisuusharjoituksista, kuten hihnakäyttäytyminen - erilaisiin tottelevaisuuskoeliikeharjoituksiin sekä kokonaisuuksiin. Tähän kurssille varataan aikaa osallistujamäärän mukaan. Ryhmiä saatetaan muokata ja yhdistellä toteutuvien kurssien mukaan. Tämän vuoksi myös koulutuksen suunniteltu kellonaika saattaa vielä muuttua hieman. Aloitusaika tulee kuitenkin olemaan aina aikaisintaan klo 16.00.

  Jokaisella varataan minimissään 12 min ohjattua harjoitusaikaa koiran kanssa kentällä muun ajan voi harjoitella itsenäisesti kentällä. Paikalla ei kuitenkaan tarvitse olla koko aikaa.

  Hinta 80€/4 kertaa tai 21€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 27.5 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 8.6 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit