Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • klo 14.30 perustottelevaisuuskurssi, Parola

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 108€ - Kesto: n. 30 min

  Perustottelevaisuuskurssi Parolan puolilämpimässä hallissa.

  Kurssikerrat ovat 16.1. 23.1, 30.1, 6.2 ja 13.2 n. klo 14.30-15.00, yhteensä 5 kertaa.

  Kurssin aloitusaika saattaa hieman muuttua (max-+/-30-60 min) muiden kurssien toteutumisen mukaan.

  Koulutuksen pääpaino on jokaiselle koiralle iästä riippumatta tärkeissä perustottelevaisuusharjoituksissa. Kurssilla harjoitellaankin kurssilaisten toiveiden mukaan mm. hihnassa kulkemista sekä toisten ohittamista. Näiden harjoitusten lisäksi tutustumme eri harrassastuslajeihin, kuten TOKO, rally-toko ja agility. Kurssilaisten toiveet määrittelevät kurssin sisällön. Harjoitukset tehdään jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan. Aloittelevien kanssa teemme alkeita ja osaavampien kanssa teemme harjoituksia jo vaativammalla tasolla.

  Kurssille otetaan max 3 koiraa/30 min. Kurssi toteutuu 30 min mittaisena, mikäli 2 ilmoittautuu mukaan. Mikäli kurssille ilmoittautuu enemmän kuin 3, niin saatan kurssin 4 koiraa/40 min mittaisena jne.

  Pienryhmä sopii hyvin häiriöherkillekin koirille, koska kentällä on enemmän tilaa, joten on mahdollista ottaa tarvittaessa enemmän etäisyyttä muihin.

  Hinta 108€/5 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 31.12 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 6.1 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit