Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • klo 11.50 pentujen ja nuorten koirien kurssi

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 108€ - Kesto: 40 min

  Pentujen ja nuorten koirien kurssi Parolan Kaiku-hallissa.

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin 12.3, 26.3, 2.4, 16.4 ja 23.4. n. klo 11.50-12.30, yhteensä 5 kertaa. Harjoituksia ei järjestetä su 19.3 ekä pääsiäisenä 9.4.

  Tarkat Parolan kurssien aikataulut varmistuvat lähempänä toteutuvien kurssien mukaan. Kaikki harjoitukset tullaan kuitenkin pitämään klo 9.30-15.00 välisenä aikana. Ilmoitathan paikkaa varatessasi, mikäli sinulla on jokin aikarajoite, niin otan sen huomioon lopullisia aikatauluja tehdessä.

  Kurssille voi hyvin osallistua, vaikka olisitkin jo käynyt aiemmin pentukurssin, sillä jokainen kurssi on erilainen. Kurssille osallistuvien toiveet määrittelevät kurssin sisällön ja harjoitukset tehdään aina jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan.

  Koulutuksen pääpaino on jokaiselle pennulle ja aloittelijoille iästä riippumatta tärkeissä perustottelevaisuusharjoituksissa, kuten mukana kulkeminen, toisten ohittaminen ja luoksetulo. Tämän lisäksi on mahdollisuus tutustua eri harrastuslajeihin, kuten TOKO, BH sekä rally-toko.

  Kurssi toteutuu 30 min mittaisena pienryhmänä, mikäli 3 ilmoittautuu mukaan.
  Mikäli kaksi ilmoittautuu, niin kurssi saatetaan järjestää 2 koiraa/20 min mittaisena tai kurssi voidaan muuttaa tarvittaessa yksilölliseksi tottelevaisuuskurssiksi.

  Kaikkia sunnuntain ryhmiä saatetaan muokata ja yhdistellä toteutuvien kurssien mukaan. Tämän vuoksi myös koulutuksen suunniteltu kellonaika saattaa vielä muuttua hieman.
  Kursseja yhdistettäessä kurssi voidaan toteuttaa myös seuraavasti: mikäli 4 ilmoittautuu mukaan, niin 40 min mittaisena, 5 koiraa/50 min mittaisena tai 6 koiraa/60 min mittaisena.

  Hinta 108€/5 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 7.3 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 9.3 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit