Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Klo 10.00 pentujen ja nuorten koirien kurssi, Kirstula

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 105€ - Kesto: n. 30 min

  Pentujen ja nuorten koirien perustottelevaisuuskurssi Kirstulan koirakentällä.

  Kurssille voi hyvin osallistua, vaikka olisitkin jo käynyt aiemmin pentukurssin, sillä jokainen kurssi on erilainen. Kurssille osallistuvien toiveet määrittelevät kurssin sisällön ja harjoitukset tehdään aina jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan.

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin 10.9, 17.8, 1,10, 8,10 ja 22.10 n. klo 10.00-10.30 yhteensä 5 kertaa. Harjoituksia ei järjestetä su 24.9 ja 15.10.

  Kurssin aloitus-/lopetusaika saattaa hieman muuttua muiden toteutuvien kurssien mukaan.

  Koulutuksen pääpaino on jokaiselle pennulle ja aloittelijoille iästä riippumatta tärkeissä perustottelevaisuusharjoituksissa, kuten mukana kulkeminen, toisten ohittaminen ja luoksetulo. Tämän lisäksi on mahdollisuus tutustua eri harrastuslajeihin, kuten TOKO, BH sekä rally-toko.

  Pienryhmä. Kurssille otetaan 3 koiraa/30 min, mikäli kurssille ilmoittautuu 2, niin silloin kurssi saatetaan järjestää 2 koiraa/20 min mittaisena. Kurssi saateaan myös järjestää 40 min mittaisena, mikäli 4 ilmoittautuu mukaan. Enempää kuin 5 en kuitenkaan ota pentujen ryhmään, sillä pienet pennut eivät jaksa harjoitella yhtäjaksoisesti pidempään. Ryhmiä saatetaan muokata ja yhdistellä toteutuvien kurssien mukaan. Tämän vuoksi myös koulutuksen suunniteltu kellonaika saattaa vielä muuttua hieman.

  Hinta 105€/5 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 31.8 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova paikanvaraus viimeistään 3.9 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit