Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Kaikentasoisten agilitykoulutus, JANKK Areena

  Vapaita paikkoja: 2 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 96€ - Kesto: max.45 min

  Kesä-heinäkuun kaikentasoisten agilitykoulutus:
  Koulutus järjestetään tiistai-iltaisin touko-heinäkuussa 8.6-13.7 (ti 22.6 ei ole harjoituksia) JANKK Areenan viileässä hallissa, Rastilassa, Janakkalassa. Halli sijaitsee noin 15 min ajomatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta. Koulutus sopii kaikentasoisille, myös ihan aloittelijoille sekä pennuille. Harjoitukset tehdään jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan.

  Jokaiselle varataan oma yksilöllinen aika, joten paikalla ei tarvitse olla koko iltaa.
  Omaan harjoitusaikaan on mahdollista vaikuttaa ja toiveet pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan. Parhaiten mahtuu mukaan, jos pystyt joustavasti antamaan mahdollisimman laajan toiveajan tai pystyt osallistumaan koulutuksen alku tai loppupäähän.

  Paikkaa varatessa ilmoitathan, milloin pääsisit aikaisintaan paikalle ja milloin haluaisit viimeistään lähteä pois, niin pyrin järjestämään koulutusryhmän jokaisen toiveaikaan. Voit ilmoittaa minulle esimerkiksi "toivoisin koulutuksen ajalle klo 17.30-20.30, pääsisin ihan aikaisin paikalle esim. klo 14.00, mutta haluaisin lähteä pois viimeistään klo 18.00 tai pääsisin paikalle aikaisintaan klo 18.30, mutta haluaisin lähteä pois viimeistään klo 21.00". Minimi toiveaika on mielellään vähintään 2h, jolle aikavälille harjoitusaika laitetaan.

  Jokaisen oma yksilöllinen harjoitusaika kentällä koiran kanssa on minimissään 11 min, joka yleensä riittää väsyttämään, niin ohjaajan kuin koirankin.

  Etusija koko alkukesäkauden koulutukseen osallistuvilla ja mikäli koulutukseen jää tilaa, niin mukaan pääsee mahdollisesti myös lyhyemmissä jaksoissa sekä yksittäisille kerroille.

  Etusija elokuun sekä syyskauden koulutuksiin on alkukesäkauden JANKK Areenan agilitykoulutukseen osallistuneilla.

  Voit myös jakaa hyvin koulutuskerrat kaverin kanssa ja, mikäli haluaisit osallistua JANKK Areenan touko-heinäkuun agilitykoulutukseen, mutta tiedät jo nyt, että et pääsisi ihan joka kerralle, niin voit huhuilla koulutuksen jakajaa esimerkiksi täällä: https://www.facebook.com/groups/534869066929942/ tai laita minulle viestiä koulutus.jonnarusi@gmail.com, niin voin myös yrittää etsiä teille koko kauden koulutuksen jakajaa.

  Hinta ajalle 8.6-13.7 (ei 22.6), 96€/5 kertaa, touko-heinäkuu 185€/10 kertaa. Näiden lyhyempien jaksojen kertahinta on kuitenkin hieman enemmän kuin koko kaudelle osallistuvien, joten siksi kannattaakin etsiä itselle koko kauden jakaja, jolloin yksi maksaa koulutuksen ja jakaja maksaa oman osuutensa koulutukseskerroista varsinaisen paikan varanneelle.

  Sitova paikanvaraus 4.6 mennessä koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit