Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Klo 20.05 yksilöllinen TOKO-kurssi, JANKK Areena

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 6 - Hinta: 129€ - Kesto: 30 min

  Yksilöllinen TOKO-kuirssi JANKK Areenan hallissa, Rastilassa.

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin 3.9, 10.9, 17.8, 1,10, 8,10 ja 22.10 n. klo 20.05-21.00, yhteensä 6 kertaa. Harjoituksia ei järjestetä su 17.9 ja 15.10.

  Kaikki ovat pääsääntöisesti kentällä samaan aikaan ja jokaiselle on jaettu oma ohjattuharjoitusaika, joka mahdollistaa jokaisen omat yksilölliset harjoitukset. Noin koulutuskerran puolessa välissä järjestätään pieni hetki ryhmäliikkeitä, kuten paikallaolo- tai kehäänmenoharjoituksia.

  Kurssi sopii aloittelevista jo hieman enemmän tottelevaisuuslajeja harrastaneisiin sekä myös pienille pennulle. Harjoitukset tehdään jokaisen oman taitotason ja toiveiden mukaan. Jokainen harjoittelee oman kiinnostuskohteensa mukaan arki-/perustottelevaisuusharjoituksia tai esim. TOKO, BH, pk-tottisharjoituksia.

  Kussille otetaan maksimissaan 5 koiraa. Kurssi toteutuu 30 min kurssina, mikäli 3 ilmoittautuu mukaan ja 4 koiraan 40 min mittaisena jne.

  Hinta 129€/6 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 25.8 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 27.8 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit