Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Klo 14.20 kaikentasoisten TOKO-kurssi, Parola

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 108€ - Kesto: n. 40 min

  Kaikentasoisten TOKO-kurssi alkeet/ALO/AVO/VOI/EVL Parolan hallissa. Kentän koko on 20x11, joten kovin isoja / tilaa tarvitsevia liikkeitä ei pysty kentällä tekemään. Kurssi sopii aloittelevista jo enemmän lajia harrastaneisiin sekä kisaaviin. Tämä kurssi sopii myös pienille pennulle.

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin 12.3, 26.3, 2.4, 16.4 ja 23.4 n. klo 14.20-15.00 yhteensä 5 kertaa. Harjoituksia ei järjestetä su 19.3 ekä pääsiäisenä 9.4.

  Tarkat Parolan kurssien aikataulut varmistuvat lähempänä toteutuvien kurssien mukaan. Kaikki harjoitukset tullaan kuitenkin pitämään klo 9.30-15.00 välisenä aikana. Ilmoitathan paikkaa varatessasi, mikäli sinulla on jokin aikarajoite, niin otan sen huomioon lopullisia aikatauluja tehdessä.

  Koulutuksen pääpaino on alempien luokkien TOKO-harjoituksissa, mutta toiveiden mukaan harjoittelemme myös ylempien luokkien liikkeitä ja/perustottelevaisuusharjoituksia.

  Pienryhmä 3 koiraa/30min. Kurssi toteutuu 30 min kurssina, mikäli 3 ilmoittautuu mukaan.  Mikäli kaksi ilmoittautuu mukaan 2 koiraa/20min mittaisina, 4 koiraan 40 min mittaisena, 5 koiraa 50 min mittaisena jne. Ryhmiä saatetaan muokata ja yhdistellä toteutuvien kurssien mukaan. Tämän vuoksi myös koulutuksien suunniteltu kellonaika saattaa vielä muuttua hieman.

  Hinta 108€/5 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 7.3 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 9.3 mennessä koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit