Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Klo 13.20 perustottelevaisuus ja erilaiset harrastuslajit

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 108€ - Kesto: n. 30 min

  Perustottelevaisuuskurssi Parolan hallissa

  Kurssilla harjoittelemme ohjaajien toiveiden mukaan erilaisia perustottelevaisuusharjoituksia sekä tutustumme erilaisiin koiraharrastuslajeihin, kuten agility, rally-toko ja TOKO. Ohjaajien toiveet ovatkin suuressa roolissa tällä kurssilla.

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin 12.3, 26.3, 2.4, 16.4 ja 23.4 n. klo 13.20-13.50, yhteensä 6 kertaa. Harjoituksia ei järjestetä su 19.3 ekä pääsiäisenä 9.4.

  Tarkat Parolan kurssien aikataulut varmistuvat lähempänä toteutuvien kurssien mukaan. Kaikki harjoitukset tullaan kuitenkin pitämään klo 9.30-15.00 välisenä aikana. Ilmoitathan paikkaa varatessasi, mikäli sinulla on jokin aikarajoite, niin otan sen huomioon lopullisia aikatauluja tehdessä.

  Hinta 108€/5 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 7.3 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 9.3 mennessä koulutus.jonnarusi@gmail.com

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit