Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Klo 11.30 rally-tokokurssi alkeet/ALO/AVO, Kirstula

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 5 - Hinta: 105€ - Kesto: n. 30 min

  Rally-tokokoulutus alkeet/ALO/AVO Kirstulan koirakentällä, Hämeenlinnassa.

  Kurssi sopii parhaiten jo hieman enemmän lajia harrastaneisiin, mutta myös aloittelijoita, joilla on koiran kouluttamisen perusteet hallussa, voidaan ottaa mukaan.

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin 10.9, 17.8, 1,10, 8,10 ja 22.10 n. klo 11.30-12.00, yhteensä 5 kertaa. Harjoituksia ei järjestetä su 24.9 ja 15.10.

  Tarkat kurssien aikataulut varmistuvat lähempänä toteutuvien kurssien mukaan. Kaikki harjoitukset tullaan kuitenkin pitämään klo 9.00-12.45 välisenä aikana. Ilmoitathan paikkaa varatessasi, mikäli sinulla on jokin aikarajoite, niin otan sen huomioon lopullisia aikatauluja tehdessä.

  Koulutuksen pääpaino on rally-tokoharjoituksissa, mutta toiveiden mukaan harjoittelemme myös perustottelevaisuusharjoituksia, kuten luoksetuloa, odottamista yms. Kurssilaisten toiveet määrittelevät kurssin lopullisen sisällön.

  Kurssilla tutustutaan alempien luokkien ALO/AVO sekä toiveiden mukaan myös VOI/MES rally-tokokyltteihin ja niiden suoritustapaan ja jo enemmän lajia harrastaneet pääsevät hiomaan yksittäisiä tehtäviä sekä tekemään rally-tokorataharjoituksia.

  Kurssi toteutuu 30 min mittaisena, mikäli 3 ilmoittautuu mukaan. Kursseja yhdistettäessä kurssi voidaan kuitenkin mahdollisesti toteuttaa seuraavasti: mikäli 4 ilmoittautuu mukaan, niin 40 min mittaisena, 5 niin 50 mittaisena tai 6 niin 60 min mittaisena. Ryhmiä saatetaan muokata ja yhdistellä toteutuvien kurssien mukaan. Tämän vuoksi myös koulutuksen suunniteltu kellonaika saattaa vielä muuttua hieman.

  Hinta 105€/5 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 31.8 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova paikanvaraus viimeistään 3.9 mennessä koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit