Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Rally-tokokurssi AVO/VOI/MES, JANKK Areena

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 3 - Hinta: 60€ - Kesto: min.40 min

  Rally-tokokoulutus AVO/VOI/MES lauantaisin, JANKK Areenan ulkokentällä, Rastilassa.

  Yksi 3 koiraa/30 min kurssi on täynnä! Tällä hetkellä kurssille on ilmoittautunut 4 ja tarpeen mukaan järjestän toisen kurssin tämän kurssin jälkeen tai lisään täynnä olevelle kurssille harjoitusaikaa yms. Tällä hetkellä arvioitu kurssiaika on noin klo 15.30-16.10, mutta harjoitusaika saattaa muuttua vielä tästä hieman lopullisen osallistujamäärän tms. mukaan.

  Harjoituspäivät toukokuussa 8.5,15.5 ja 29.5. Kurssin aloitus-/lopetusaika saattaa hieman muuttua muiden toteutuvien kurssien/varauksien mukaan. Harjoitusaika saattaa muuttua myös klo 18.00 jälkeen. Harjoitusaika tulee kuitenkin olemaan klo 15.00-20.00 välisenä aikana. Ilmoitathan paikkaa varattaessasi,milloin et ainakaan pääsisi osallistumaan, niin otan tämän huomioon. Muutokset harjoitusaikoihin ja päiviin sovitaan kurssilaisten kanssa. Myös muut toukokuun lauantait saattaa olla mahdollisia, mutta 15.5 ja 29.5 ovat todennäköisimmät. Tähän lisäksi tuli myös la 8.5.

  Kurssi sopii jo hieman enemmän lajia harrastaneisiin. Kurssi sopii myös oikein hyvin pienille pennuille, mikäli ohjaajalla on kokemusta jo aiemmin koiran kouluttamisesta ja rally-tokosta lajina. Myös aivan aloittelevia voin ottaa mukaan, mikäli kurssille osallistuva ymmärtää sen, että kaikki eivät tee samoja harjoituksia vaan harjoitukset tehdän aina jokaisen oman taitotason mukaan,

  Kurssi toteutuu 30 minuutin mittaisena pienryhmänä, mikäli kaksi ilmoittautuu mukaan. Mikäli kiinnostuneita olisi enemmän kuin kolme, niin voin yrittää lisätä tähän kurssiin harjoitusaikaa tai pyrkiä järjestämään toisenkin kurssin tähän lauantai-ltapäivän/-iltaan.

  Koulutuksen pääpaino on rally-tokoharjoituksissa, mutta toiveiden mukaan harjoittelemme myös perustottelevaisuusharjoituksia, kuten luoksetuloa odottamista yms. Kurssilaisten toiveet määrittelevät kurssin lopullisen sisällön.

  Kurssilla tutustutaan alempien luokkien ALO/AVO sekä VOI/MES rally-tokokyltteihin ja niiden suoritustapaan ja jo enemmän lajia harrastaneet pääsevät tekemään toiveiden mukaan myös rally-tokorataharjoituksia.

  Paikanvaraus on sitovaa, vaikka lasku lähetettäisiinkin vasta kenttävarauksen varmistuttua.

  Hinta 60€/3 kertaa jne. tai 20€/kerta mikäli kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle toukokuun kurssille osallistuvilla 5.5 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 5.5 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit