Jonna Rusin koulutukset

 

Ajankohtaista 

  • Syyskauden agilitykoulutuspaikkojen varaaminen on nyt myös alkanut

    Koulutus järjestetään syyskaudella joko keskiviikko tai torstai-iltaisin JANKK Areenalla. Nyt kartoitankin kiinnostuneita syyskauden koulutukseen, josta on mahdollista jatkaa myös kevätkauden koulutukseen. Syyskauden koulutuksissa olleet ovat etusijalla kevätkauden koulutuksiin.
    Tarkempi kellonaika ja harjoituspäivä varmistuu myöhemmin, kun saavat vahvistettua vapaat halliajat. Koulutus alkaa todennäköisesti viikolla 36 (4.9 tai 5.9) ja päättyy viikolla 50. Koulutuskertoja tulee olemaan yhteensä n. 14 kertaa ja todennäköisesti pidämme yhden viikon syyslomatauon. Hinta syyskauden koulutukseen tulee olemaan 280€/14 kertaa ellei hallivuokran hinta nouse keväästä 2019.
    Voitte myös jakaa hyvin koulutuskerrat kaverin kanssa.Mikäli syyskauden agilitykoulutukseen tulee ilmoittautuneita enemmän kuin mitä mahtuisi mukaan halliajan ollessa rajattu tai mikäli kaikki haluaisivat osallistua koulutukseen tiettyyn kellonaikaan, niin järjestän syyskauden agilitykoulutukseen vielä erillisen ilmoittautumisen ja ilmoitan siitä jokaiselle jo aiemmin paikan varanneelle hyvissä ajoin sähköpostitse.

      Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit