Jonna Rusin koulutukset

 

Ajankohtaista 

 • Elokuussa alkavat kurssit julkaistaan 7.7

  Lähes kaikki kurssit on nyt täynnä ennen kesätaukoa. Järjestän vielä ennen kesä taukoa yksittäiset jälki- ja agilitykoulutukst. Jälkikerta ma 11.7  ja agiltykerta 13.7.

  Yksityiskoulutuksia on edelleen mahdollista tilata heinäkuun alkupuolelle osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com sekä yksittäisiä kurssipaikkoja pääsee myös bongailemaan Jonna Rusin koulutukset - myyntiryhmästä: https://www.facebook.com/groups/534869066929942

  Suosittelenkin liittymään mahdollisuuksien mukaan Jonna Rusin koulutukset - myyntiryhmään. Ryhmään liittyminen ei sido mihinkään vaan voit bongailla vapaita kurssikertoja omien aikatauluen mukaisesti. Jokainen kurssikerta on aina yksittäinen, joka mahdollistaa hyvin yksittäisille kerroille osallistumisen.

  Kaikki harjoitukset tehdään aina jokaisen oman taitotason mukaan. Yksittäiset harjoituskerrat sopivatkin sellaisille, jotka ei mahtuneet kurssille, kokeilukerraksi, yksittäiseksi kerraksi omien viikkoharjoituksien tueksi, vuorotyöläisille, jotka ei muuten pysty sitoutumaan koko kurssin ajaksi yms.

  Elokuussa on suunniteltu alkavan seuraavat koulutukset:
  * keskiviikkoiltaisin kaikentasoisten agilitykoulutus JANKK Areenan hallissa
  * torstai-iltaisin tottelevaisuuskoulutukset, kuten yksilöllinen tottelevaisuus, perustottelevaisuus, TOKO, rally-toko, pentukoulutus yms Kirstulan koirakentällä, Hämeenlinnassa.
  * lauantaiaamupäivisin, jälkikoulutus metsässä (PAJÄ), Janakkalassa
  * lauantai-iltapäivisin/iltaisin tottelevaisuus (kysynnän mukaan rally-toko, perustottelevaisuus, pentukoulutus yms), JANKK Areenan ulkokentällä
  * maanantai-iltaisin kysynnän mukaan toinen jälkikurssi metsässä (PAJÄ), Janakkalassa

  Kaikkien elokuussa alkavien kurssien paikanvaraus alkaa to 7.7.

  Mikäli haluat kysyä jotain alkavista kursseista tai haluat toivoa jotain tiettyä kurssia, jollekin tietylle päivälle/illalle, niin laitathan viestiä osoitteeseen koulutus.jonnarusi@gmail.com, niin katsotaan pystynkö vaikuttamaan asiaan.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit