Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Yksilöllinen tottelevaisuuskurssi, JANKK Areena

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 9 - Hinta: 180€ - Kesto: max. 60 min

  Yksilöllinen tottelevaisuuskurssi JANKK Areenan hallissa, Rastilassa.

  Kevätkauden kurssikerrat ovat sunnuntaisin 17.1, 24.1, 31.1, 7.2, 28.2, 14.3, 28.3, 11.4, 25.4 klo 20.30->

  Tälle kurssille lisätään aikaa osallistujamäärän mukaan. Kurssin aloitus/päättymisaika voi muuttua 30 min aikaisemmaksi muiden toteutuvien kurssien mukaan. Jokaiselle kurssilaiselle on varattu oma yksilöllinen aika. Harjoitukset tehdään yksilöllisesti sekä tehokkaasti ja oman ohjatun harjoitusajan ulkopuolella voi myös harjoitella lisää kentällä itsenäisesti

  Yksilöllinen tottelevaisuuskurssi sopii kaikentasoisille, jotka haluavat kehittää koiran tottelevaisuustaitojaan. Kurssi sopii myös aivan pienille pennuille.

  Koulutuksen pääpaino on jokaisen omissa harjoituksissa. Jokaiselle osallistujalle varataan oma yksilöllinen aika, jossa harjoitellaan jokaisen toivomia harjoituksia pentu-, arkitottelevaisuusharjoituksista, kuten hihnakäyttäytyminen - erilaisiin tottelevaisuuskoeliikeharjoituksiin sekä -kokonaisuuksiin.

  Illan aikataulu tehdään jokaisen toiveiden mukaan, joten paikalla ei tarvitse olla koko aikaa, vaan voi tulla omien menojen mukaan esimerkiksi vain omalle vuorolleen.

  Mikäli kurssille osallistuu 2-3, niin kurssi järjestetään 30 min mittaisena tai, mikäli 5 niin kurssi järjestetään tunnin mittaisena jne., kuitenkin niin, että kurssi päättyy aina viimeistään klo 21.30.

  Ilmoitathan paikkaa varattaessa milloin haluaisit päästä viimeistään lähtemään, niin otan tämän huomioon aikatauluja tehdessä.

  Hinta 180€/9 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla 7.1 saakka kokonaiselle 9 kerran kurssille osallistuvilla, mutta mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova paikanvaraus 10.1 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit