Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Torstain kaikentasoisten agilitykoulutus, Parola

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 8 - Hinta: 164€ - Kesto: n.15-60 min

  Tämä koulutus on nyt täynnä. Mahdollisia peruutuspaikkoja löydät Jonna Rusin myyntiryhmästä täältä: https://www.facebook.com/groups/534869066929942

  -------------

  Syyskauden yksilöllinen agilitykoulutus Parolan puolilämpimässä hallissa. Tähän voisin ottaa vielä yhden osallistujan lisää to 27.10->, joille sopii harjoitusaika n. 16.30-18.30 välisenä aikana tai aiemmin.

  Kaikki syyskauden harjoituskerrat ovat 13.10-15.12 n. klo 14.00-20.00. Etusijalla kesäkaudelle osallistuneilla.

  Tälle koulutukseen varataan/lisätään aikaa osallistujamäärän mukaan. Harjoitukset tehdään yksilöllisesti sekä tehokkaasti. Jokaiselle varataa oma yksilöllinen ohjattu harjoitusaika, joka on aivan minimissään 11 min/koira. Tämä yleensä riittääkin väsyttämään, niin koiran kuin ohjaajankin yhdellä harjoituskerralla.

  Sopii aivan aloitteleville, pienille pennuille ja hieman jo aiemmin agilityä harrastaneille sekä myös kilpailemaan tähtääville ja kilpaileville.

  Aikataulu pyritään tekemään, jokaisen osallistujan toiveiden mukaan, joten paikalla ei tarvitse olla koko aikaa. Ilmoitathan paikkaa varattaessa, milloin pääsisit aikaisimmillaan aloitttamaan, niin otan tämän huomioon aikatauluja tehdessä.

  Hinta 164€/8 kertaa tai 21€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla kokonaiselle kurssille osallistuvilla 21.10 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 22.10 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

  Syyskaudelle osallistuneilla on etusija kevätkauden agilitykoulutukseen.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit