Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Tavoitteellisten nuorten koirien tottelevaisuuskurssi

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 7 - Hinta: 147€ - Kesto: n. 30-60 min

  Maalis-huhtikuun tavoitteellisten nuorten koirien sekä aloittelevien TOKO-/rally-tokokurssi, alkeet, torstai-iltaisin  klo 20.00-> Parolan hallissa. Kurssi sopii aloittelevista jo hieman enemmän TOKOa/rally-tokoa harrastaneisiin.

  Kurssikerrat ovat 11,3, 18.3, 25.3, 8.4, 15.4, 22.4 ja 29.4. Kiirastorstaina 1.4 ei ole harjoituksia.

  Kurssi järjestetään 30 min mittaisena, mikäli vähintään kaksi ilmoittautuu mukaan, 45 min mittaisena, mikäli vähintään 4 ilmoittautuu mukaan ja noin tunnin mittaisena, mikäli 5-6 ilmoittautuu mukaan. Harjoitukset tulemme päättämään kuitenkin aina viimeistään klo 21.00.

  HUOM! Koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten kiristyessä, tunnin ryhmä saatetaan jakaa kahteen 30 min ryhmään nopeallakin aikataululla.

  Koulutuksen pääpaino on yksittäisissä rally-tokokylttiharjoituksissa, mutta toiveiden mukaan harjoittelemme myös perustottelevaisuusharjoituksia, kuten luoksetuloa odottamista yms. Kurssilaisten toiveet määrittelevät kurssin lopullisen sisällön.

  Kurssilla tutustutaan alempien luokkien ALO/AVO rally-tokokyltteihin ja niiden suoritustapaan sekä teemme välillä myös lyhyitä rally-tokorataharjoituksia ja TOKO-harjoituksia.

  Hinta maalis-huhtikuu 147€/7 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla 25.2 saakka kokonaiselle kurssille osallistuvilla ja tämän jälkeen, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova paikanvaraus 4.3 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit