Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Maalis-huhtikuun perustottelevaisuuskurssi, Parola

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 6 - Hinta: 129€ - Kesto: 30 min

  Maalis-huhtikuun perustottelevaisuus-/ohituskurssi sunnuntaisin Parolan hallissa

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin 14.3, 21.3, 28.3, 11.4, 18.4 ja 25.4, yhteensä 6 kertaa. Pääsiäisenä 4.4 ei ole harjoituksia.

  Kurssin aloitusaika saattaa hieman muuttua (max-+/-30-60 min) muiden kurssien toteutumisen mukaan.

  Koulutuksen pääpaino on jokaiselle koiralle iästä riippumatta tärkeissä perustottelevaisuusharjoituksissa. Kurssilla harjoitellaankin mm. hihnassa kulkemista sekä toisten ohittamista. Tämän lisäksi teemme TOKO-sekä rally-tokoharjoituksia. Harjoitukset tehdään jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan. Aloittelevien kanssa teemme alkeita ja osaavampien kanssa teemme harjoituksia jo vaativammalla tasolla.

  Kurssille osallistuvien toiveet määrittelevät kurssin sisällön. Kurssille otetaan max 3 koiraa/30 min. Kurssi toteutuu 30 min mittaisena, mikäli 2 ilmoittautuu mukaan. Mikäli kurssille ilmoittautuu enemmän kuin 3, niin saatan kurssin 4 koiraa/45 min mittaisena jne. .

  Pienryhmä sopii hyvin häiriöherkillekin koirille, koska kentällä on enemmän tilaa, joten on mahdollista ottaa tarvittaessa enemmän etäisyyttä muihin.

  Hinta maalis-huhtikuu 129€/6 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla maalis-huhtikuun kurssille osallistuvilla 28.2 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 7.3 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit