Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Maalis-huhtikuun pentukurssi, Parola

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 6 - Hinta: 129€ - Kesto: 30 min

  Pentu- ja perustottelevaisuuskurssi sunnuntaisin klo 13.00-13.30 Parolan hallissa. Kurssin aloitusaika saattaa hieman muuttua (max. +/- 30-60 min) muiden toteutuvien kurssien mukaan. Kurssille voi hyvin osallistua, vaikka olisitkin jo käynyt aiemmin pentukurssin.

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin 14.3, 21.3, 28.3, 11.4, 18.4 ja 25.4, yhteensä 6 kertaa. Pääsiäisenä 4.4 ei ole harjoituksia.

  Koulutuksen pääpaino on jokaiselle pennulle ja aloittelijoille iästä riippumatta tärkeissä perustottelevaisuusharjoituksissa, kuten mukana kulkeminen, toisten ohittaminen ja luoksetulo. Tämän lisäksi on mahdollisuus tutustua eri harrastuslajeihin, kuten TOKO, BH, rally-toko sekä agility. Kurssille osallistuvien toiveet määrittelevät kurssin sisällön. Kurssin aloitusaika saattaa hieman muuttua muiden toteutuvien kurssien mukaan.

  Pienryhmä. Kurssille otetaan max.3 koiraa/30 min. Kurssi järjestetään 30 min mittaisena, mikäli 2 ilmoittautuu mukaan.

  Hinta maalis-huhtikuu 129€/6 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla maalis-huhtikuun kurssille osallistuvilla 28.2 saakka, mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova kurssipaikanvaraus 7.3 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit