Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Maalis-huhtikuun agilitykoulutus, JANKK Areena

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 8 - Hinta: 165€ - Kesto: n. 1 tunti

  Koulutus järjestetään kevätkaudella keskiviikkoiltaisin JANKK Areenalla, Rastilassa, Janakkalassa. Halli sijaitsee noin 15 min ajomatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta. Koulutus sopii kaikentasoisille, myös ihan aloittelijoille sekä pennuille. Harjoitukset tehdään jokaisen oman taitotason sekä tavoitteiden mukaan.

  Jokaiselle varataan oma yksilöllinen aika, joten paikalla ei tarvitse olla koko iltaa.
  Omaan harjoitusaikaan on mahdollista vaikuttaa ja toiveet pyritään mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan.

  Paikkaa varatessa ilmoitathan, milloin pääsisit aikaisintaan paikalle ja milloin haluaisit viimeistään lähteä pois, niin pyrin järjestämään koulutusryhmän jokaisen toiveaikaan. Voit ilmoittaa minulle esimerkiksi "toivoisin koulutuksen ajalle klo 17.30-20.30, pääsisin ihan aikaisin paikalle esim. klo 17.00, mutta haluaisin lähteä pois viimeistään klo 19.30 tai pääsisin paikalle aikaisintaan klo 19.00, mutta haluaisin lähteä pois viimeistään klo 21.00".

  Jokaisen oma yksilöllinen harjoitusaika kentällä koiran kanssa on minimissään 11 min, joka yleensä riittää väsyttämään, niin ohjaajan kuin koirankin.

  Agilitykoulutus järjestetään maalis-huhtikuussa 4.3 - 22.4 keskiviikkoisin, JANKK Areenalla, yhteensä 8 kertaa.

  Etusijalla maalis-huhtikuun koulutukseen osallistuvat ja mikäli koulutukseen jää tilaa, niin mukaan pääsee myös lyhyemmissä jaksoissa sekä yksittäisille kerroille.

  Kevätkauden koulutuksissa olleet ovat etusijalla kesäkauden koulutuksiin.

  Voit myös jakaa hyvin koulutuskerrat kaverin kanssa ja, mikäli haluaisit osallistua koko maalis-huhtikuun agilitykoulutukseen, mutta tiedät jo nyt, että et pääsisi ihan joka kerralle, niin voit huhuilla koulutuksen jakajaa esimerkiksi täällä: https://www.facebook.com/groups/534869066929942/ tai laita minulle viestiä koulutus.jonnarusi@gmail.com, niin voin myös yrittää etsiä teille koulutuksen jakajaa.

  Hinta maalis-huhtikuu 165€/8 kertaa, maaliskuu 88€/4 kertaa tai 22€/kerta.

  Sitova paikanvaraus 25.2 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit