Jonna Rusin koulutukset

  

Kurssit 

 • Maalis-huhtikuu rally-tokokurssi pienryhmä, Parola

  Vapaita paikkoja: 0 kpl - Kurssikerrat: 6 - Hinta: 130€ - Kesto: 30 min

  Pienryhmä rally-tokokoulutus sunnuntaisin klo 12.00-12.30, Parolan hallissa.

  Kurssikerrat ovat sunnuntaisin maaliskuussa 8.3, 15.3 ja 22.3, yhteensä 3 kertaa sekä huhtikuussa 1.4, 19.4 ja 26.4, yhteensä 3 kertaa.

  Sunnuntaina 29.3 ja 12.4 EI ole koulutuksia.

  Kurssi sopii aivan aloittelevista jo hieman enemmän lajia harrastaneisiin. Kurssi sopii myös oikein hyvin pienille pennuille. Kurssi toteutuu 30 minuutin mittaisena, mikäli kaksi ilmoittautuu mukaan.

  Koulutuksen pääpaino on rally-tokoharjoituksissa, mutta toiveiden mukaan harjoittelemme myös perustottelevaisuusharjoituksia, kuten luoksetuloa odottamista yms. Kurssilaisten toiveet määrittelevät kurssin lopullisen sisällön.

  Kurssilla on mahdollista tutustua rally-tokokyltteihin ja niiden suoritustapaan ja jo enemmän lajia harrastaneet pääsevät tekemään edellisen ryhmän rally-tokorataharjoituksia.

  Hinta maalis-huhtikuu 130€/6 kertaa, maaliskuu 66€/3 kertaa tai 22€/kerta, jos kurssille jää tilaa.

  Etusijalla maalis-huhtikuun kursseille osallistuvilla, mutta mikäli kurssille jää tilaa, niin silloin on mahdollista osallistua myös lyhyemmille jaksoille sekä yksittäisille kerroille. Mikäli pääsisit vain yksittäisille kurssikerroille, niin ilmoitathan nämä kerrat minulle, niin autan etsimään kurssin jakajia ja yhdistelen yksittäisiä kurssikertoja kokonaisiksi kursseiksi.

  Sitova paikanvaraus 29.2 mennessä osoitteesta koulutus.jonnarusi@gmail.com.

    Takaisin

Tmi Jonna Rusi

Y-Tunnus: 2934783-3

 koulutus.jonnarusi@gmail.com

Pääsääntöiset koulutuspaikkakunnat:
Hämeenlinna, Janakkala ja Parola

Yhteistyökumppanit